Turkcell ayıp ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ayıp ediyor.
5800 olanlar okusun.Turkcellin hizmet verdiği messenger 5800 ı desteklemiyor.Tamam desteklemiyor yapıcak bişey yok ama MSN yazıp 7777 yolladıgında sana hiç bir uyarı gelmiyor.Mesajı evet olarak cevaplayın mesajı geliyor bunu herkes bilir zaten.Sonra ayarlar gelio cart curt fln iş Turkcell-im girip indirmeye gelince cihazımız desteklemiyor diyor.Sizce mantıklımı ??:bann:

• Beğen
Tepkiler: 42yilmaz42

rapman

rapman

Üye
aslında desteklemeyen modellere şöyle bir mesaj önceden geliyordu : cihazınız bu uygulamayı desteklememektedir diye.sana da önceden mesaj gelmesi lazımdı acaba neden gelmedi :hmmm

kur

kur

Üye
BU ayip degil acikca KABAHAT;Turkcell e email yaz olayi anlat sikayet bolumune,
teknoloji bolumundeki isini yapamiyorsa yapani getirsinler.
NOT:ayni konuda belli bir sayiya ulasinca o servis yetkilisinin basi agrir..:bye2:

alixkandemir

Üye
katılıyorum turkcellin yaptığı kabahat çok büyük bir ayıp

Kingmortall

Kingmortall

Üye
wodafone ye gelin vodafone msn bedava facebook bedava :oke:

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaslar ben avea kullanıyorum. nokia ovi mağazadan telefonumla bağlanıp msn programını indirip kurdum wireless le sorunsuz kullanıyorum. bilmiyorum turkcell de var onunla denemdim ama sende bak istersen:oke:

gemlikua96

gemlikua96

Üye
ben önceden e 250 ile giriyordum msn e sonra 5800 ı aldım internette telefonum e 250 diye kayıtlıymış onun için 7 kontörüm gitti eğer sende önceden üye diyesen o yüzden turkcell göndermemiş olabilir

42yilmaz42

42yilmaz42

Üye
bencede hiç iyi bişey değil

AKATLI

AKATLI

Üye
abi Turkcell in doğru düzgün yaptığı bi iş sölesenize bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt