Turkcell abonelerinden fazladan aldığı parayı iade edecekmiş!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell abonelerinden fazladan aldığı parayı iade edecekmiş!!
bilgi teknolojileri ve iletişim kurulu abonelerine belirlenen azami fiyat sınırlarının üzerinde tarife uyguladığı gerekçesiyle turkcell hakkında soruşturma açmış. kurul, turkcell’in fazladan aldığı konuşma tutarlarını abonelerine iade etmesi yönünde karar vermiş. tüm bunlara karşılık turkcell’in cevabı da insana pes dedirtiyor: “iddia incelenip gereken yapılacaktır.”

daha neyi inceleyecekler çok merak ediyorum. madem gereken yapılabiliniyordu neden daha önceden yapılmadı da bunca insan mağdur edildi???

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
turkcell çok yedi vatandaşın hakkını bende o yüzden daha kullanmam

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ödesin bakalım geri

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
haberle ilgili yeni bir şey okudum yılbaşından hemen önce. meğer sektörün önü açılmış arkadaşlar turkcell'in aldığı bu ceza ile... gsm pazarının gelişmesine yönelik olumlu gelişmeler olmuş. mobil pazarlarda etkin ve sürdürülebilir bir rekabet ortamının tesisi için önemli bir adım olarak görülüyormuş. tabii bu durumda rekabetten en şanslı olarak çıkanlar tüketiciler olacakmış. göreceğiz bakalım...

Sehzade

Üye
36 taksitde alırsınız :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
hani alamadk daha

mutlucosar

mutlucosar

Üye
dün bana bir mesaj geldi iade hakkında 0,16 tl hattınıza kredi olarak eklenmiştir diye,yani 1 tl bile deil ...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu konuyla ilgili geçenlerde bir mesaj geldi bana...Kredi olarak hattıma yüklenen kontör sayısı 1...:ehe

MXKM

MXKM

Üye
Bana 66 kontör geldi.

ViperRKO

ViperRKO

Üye
4 kontor geldi :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bakalım bize kaç kntr göndercekler:ehe

3rhan336

3rhan336

Üye
banada 1 kontör gelmişti :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt