Turkcell 3G Yaş Günü Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larock

Larock

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 3G Yaş Günü Kampanyası

Şimdi 3G’ye ücretsiz geçen herkes 3G servislerini ücretsiz deniyor:

* ücretsiz 100MB internet paketiyle cepten internete giriyor,
* 1 Günlük MobilTV paketi ile cepten TV izliyor
* Turkcell'lilerle tam 8 saat bedava Görüntülü Görüşme süresi kazaniyor!

Siz de milyonlarca Turkcell’li gibi ücretsiz Turkcell 3G’li olun. 3G’nin kazandıran fırsatlarıyla tanışın.

Sevdiklerinizle bir de görüntülü konuşmayı deneyin! İster uzakta olun ister aynı şehirde, sevdiklerinizle bir de görüntülü görüşmeyi deneyin, görerek konuşmanın keyfini yaşayın. Şimdi 3G’li olun sevdiklerinizle tam 8 saat bedava görüntülü görüşün.

Cepten internete bedava girin! Nerede olursanız olun cebinizden google’a girip aradığınız sorunun yanıtını kolayca bulun, cepten facebook’a girin, e-postalarınızı cepten kontrol edin. Şimdi 3G’li olun 100 MB’lık cepten internet paketini 1 ay boyunca bedava kullanın.

Cepten bedava Mobil TV izleyin! İster yolda ister işte nerede olursanız olun televizyon keyfini cebinizde taşıyın, maçları, sevdiğiniz dizileri ve programları cebinizden Turkcell kalitesiyle izleyin. Şimdi 3G’li olun Mobil TV paketi ile 1 gün boyunca 23 kanalı cebinizden bedava izleyin.

3G’nin hızlı ve renkli dünyasıyla tanışıp ücretsiz 3G’li olmak ve 3G servislerini ücretsiz denemek için hemen 3G yazın 2222’ye gönderin hayatınıza renk katacak 3G servislerini denemeye hemen başlayın!

• Beğen
Tepkiler: M3L!H ve Karahasan

ilo53

ilo53

Üye
bana gelmedı ben gectım 3g ye

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bana geldi kayıtlı olan arkadaşlarda önce iptal edip tekrar 3g yazıp 2222 ye göndererek kayıt olabilirler. Konu için teşekkürler.

OğuzcanAbi

Üye
süper miş herkes merak ediyo turkcell mobil tw yi denerler görürler

epson81

epson81

Üye
sağol denedim

djkeles

djkeles

Üye
güel kampanya olmus :D

Larock

Larock

Üye
    Konu Sahibi
Bana geldi kayıtlı olan arkadaşlarda önce iptal edip tekrar 3g yazıp 2222 ye göndererek kayıt olabilirler. Konu için teşekkürler.

ben iptal edip tekrar kayıt oldum ama bana gelemedi. acaba iptal ettikten sonra tekrar kayıt olmak için belli bir süre beklememiz mi gerekiyor.

ilo53

ilo53

Üye
ben 2323 gonderdım o yuzden gelmedı heralde

asigsasi

asigsasi

Üye
2g yazıp 3388 e gönderdim 2g ye geçtiniz mesajından sonrada 3g yazıp 2222 ye gönderdim ve hiç bir şey gelmedi acaba bir kısıtlama varmı veya limit

gorkemm55

gorkemm55

Üye
bn gönderdim talebiniz alınmıştır dedi

ilo53

ilo53

Üye
Musterı hzmtlrnı arayn gelmdyse

M.Can.K

Üye
nasıl iptal edicez

YCK13

Üye
Kampanyaya katılmak için bir koşul var mı ya da ücret öder miyim?

Kampanyaya katılmak için bireysel Turkcell hattınızın olması yeterlidir. 3G abonesi olarak kampanyaya katılmak ücretsizdir. Kampanya döneminde 3G aboneliğinden 2G'ye geçmiş sonra tekrar 3G'ye geçmiş müşterilerimiz kampanyadan faydalanamazlar.

asigsasi

asigsasi

Üye
Kampanyaya katılmak için bir koşul var mı ya da ücret öder miyim?

Kampanyaya katılmak için bireysel Turkcell hattınızın olması yeterlidir. 3G abonesi olarak kampanyaya katılmak ücretsizdir. Kampanya döneminde 3G aboneliğinden 2G'ye geçmiş sonra tekrar 3G'ye geçmiş müşterilerimiz kampanyadan faydalanamazlar.

bunu en baştan söylesenizde hiç uğraşmasak bende bugün telefonu 3g olmayan arkadaşlarımın telefonundan gönderdim oldu tabi daha önce 3g ye geçmemiş hatlar tabiki

carmeniya

carmeniya

Üye
süperrr bir kampanyaa herkeze öneriimm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
iptal ettikten sonra denedim olmadı, kaynakta da dediği gibi 3g e geçip sonra iptal edip tekrar başvuranlar bu kampanya dışı. <kilit

seyyahosman

Üye
Ben ilk kez 3G ye geçeyim diye müşteri hizmetlerini aradım 3G yi açtı ama kağpanya aktif olmadı. Teknik servisi de çözemedi durumu Forum hazırlayıp bir üst makama yazdı. Bekliyorum hala

maivesiyah

maivesiyah

Üye
bunu en baştan söylesenizde hiç uğraşmasak bende bugün telefonu 3g olmayan arkadaşlarımın telefonundan gönderdim oldu tabi daha önce 3g ye geçmemiş hatlar tabiki

Valla arkadaşlar ben 3g ye geçmiştim. Deneyeyim genede dedim 2g ye geçiş yaptım sonra tekrar 3g yazıp 2222 ye gönderdim önce bir mms geldi 3g ye hoş geldiniz gibisinden. Ardından da mesaj geldi mesajı aynen yazıyorum "Turkcell lilerle 8 saat GoruntuluGorusme sureniz ve bir aylık 100MB internetiniz UCRETSIZ olarak tanımlanmıştır. Gule gule kullanın." Oluyor yani iptal edip tekrar 3g ye geçişle:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt