3G internet çıkınca ttnet aboneligimi kapattım ve turkcell 3G abonesi oldum. Fakat faturalarda sorun yaşıyorum. Abone olurken ilk faturanın 35-40 tl gelecegini sonraki 2 ay 19tl olacağını daha sonrada 39tl olacağını sölediler. Fakat bugüne kadar hiç dedikleri gibi olmadı, ikinci gelen fatura 175.80tl üçüncü faturamda 85.tl bir turkcell bayine gittim nedeninni bana açıklıyamadılar ve müşteri hizmetlerini aramamı söylediler, fakat müşteri hizmetleride kotayı aşmişsınız diyor başka bişey demiyor hep başka yerlere aktardılar. kimse mantıklı bir açıklama yapmıyor her ay aynı kullandıgım internet faturam bu ay nasıl bu kadar kota aşmiş anlamıyorum. İnanın aldığıma pişmanım ben bu fiyata 6 ay ttnet kullanıyyordum. iptalde etiremiyorum ödeyeceksiniz diyorlar bundan sonraki faturam 1.000tl gelirse bunuda ödemek zorundamı kalacam yani siz kaç tl gönderirseniz aboneniz ödemek zorundamıyım. ayrıca müşteri hizmetlerinin kotayı nasıl aştıgımı açıklıyamaması birbirlerine aktarması olacak iş degil. Keşke aveya alsaydım hiç olmazsa onlar kota aşımında direk kesiyorlarmış fazla faturada gelmiyormuş degişim olursa aveya hattına geçecem ve cep numaralarımıda taşıyacam. Televizyonda 19tl deyipte reklam verip müşterilerinizi böle zor durumda bırakmak turcell gibi ciddi bir firmaya yakışmıyor. BU faturayı ve öncekilerini bende sizin kötü bir reklamınız olarak internette, çevremde ve elimden gelen her yerde duyuracağım. Muşteri hizmetlerinde çalışanlarınızıda biraz daha bilgilendirirseniz müşteri kaybetmemiş olursunuz sayğılarımla.