• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Turkcell 3G Fiyatlarını Açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 3G Fiyatlarını Açıkladı!

Türkiyenin ençok tercih edilen operatörü Turkcell, Genel Müdür Süreyya Ciliv başkanlığında düzenlediği basın toplantısında 3G fiyatlarını açıkladı. "Vınn" adlı USB modemiyle 81 ilden internete erişim imkanı sunan Turkcell çeşitli 3G servisleriyle de kullanıcılarına hizmet etmeye çalışacak. Bunlar arasında Video Bul, Video Gönder, LigTV, Mobil TV, 3G Güvenlik Kameraları, Görüntülü Çağrı Merkezi ve 3G Cepten Internet yer alıyor. 2 Gün sonra hayatımıza girecek 3G teknolojisinin fiyatları şu şekilde:

Faturalı Hatlar için:

• 1 GB: 29 TL, 24 ay taahhüt karşılığı ise "Vınn" 3G modem hediye, ilk 3 ay 29 TL yerine 19 TL
  • 4 GB: 39 TL, 24 ay taahhüt karşılığı ise "Vınn" 3G modem hediye, ilk 3 ay 29 TL yerine 19 TL
  • 8 GB: 69 TL, 24 ay taahhüt karşılığı ise "Vınn" 3G modem hediye
Kota aşımlarında MB başına 5 kuruş ek ücret alınacak, fatura edilebilen üst sınır ise 199 TL olacak.

Ön-ödemeli 3G: (Hazır Kart)

• Haftalık 1 GB: 19 TL
  • Aylık 4 GB: 49 TL
Ön-ödemeli 3G, hazır kart kullananlar için kontör alır gibi belirtilen ücretlerdeki kartlarla 3G erişim imkanı sunuyor.

Cepten internet

• 100 MB: 9.38 TL/30 kontör - Kota aşım ücreti MB başına 5krş.
Mobil TV

• Aylık: 4.95 TL/35 Konör
  • Günlük: 1 TL
Görüntülü görüşme
Turkcell 3G aboneleri, sesli görüşme ile aynı fiyata görüntülü görüşme yapabilecek, uyumlu telefonlar için geçerli olan (ön yüzünde kamera olan) bu hizmet için ayrıca bir bedel ödenmeyecek.

Basın toplantısında şimdiden 1 milyon ön talep alındığı da belirtildi.

arslansem

arslansem

Üye
Tv izlemenin sınırı yok mu ve lig tv normal kanallara dahil mi acaba?:hmmm

zezu_5

zezu_5

Üye
Yayınlarını Reklam Verenlerin Paraları İle Bizlerle Buluşan Televizyon Kanallarını İzlemek İçin Birde Paramı Ödiycez

Saçmalığın Daniskası!!!

Görünüşe Göre Bütün Şirketlerin Gözleri Bizlerin Cebindeki Kuruşlarda.......

SlashGun

SlashGun

Üye
Hani turkcell ek ücret bişe talep etmeyecekti bu nasıl bir saçmalık daha 3-4 gün içinde burada bir turkcell yetkilisinin yorumunu okudum . Ek ücret almıcak . Aynı kontörlü hatlardaki gibi olucak diyordu . Bu ne şimdi ! yok ya bıktım bu hatlardan felan filan ne bu adam dolandırıyolar resmen böle bi rezillik görmedim . Şaşkınlık içindeyim anlamadım bu işi ..

kocar_1

kocar_1

Üye
bu kadarda olmazki bu fiyatlar neya çok pahalı olmuş.arkadaşlar acele etmeyin pıyasada çekişmeler olacak o zaman faydalanırız

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Hani turkcell ek ücret bişe talep etmeyecekti bu nasıl bir saçmalık daha 3-4 gün içinde burada bir turkcell yetkilisinin yorumunu okudum . Ek ücret almıcak . Aynı kontörlü hatlardaki gibi olucak diyordu . Bu ne şimdi ! yok ya bıktım bu hatlardan felan filan ne bu adam dolandırıyolar resmen böle bi rezillik görmedim . Şaşkınlık içindeyim anlamadım bu işi ..
sadece görüntülü konuşmada ek ücret yok. onu demiş olabilir.

ardaaga

Üye
cepten internet paketi sadece bir aylıkmı yani istediğimiz zaman yapma sansımız olcakmı yoksa 2yıllık fln sözlesme fln mı olcak ttnet gibi

Ozan

Ozan

Admin
Normalde aylık ancak sözleşme yaparsanız modem hediyesi falan oluyor işte ;)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
fiyatlar biraz daha ucuz olsa ise süper olurdu şimdi normal görüntülü konusma bedavamı yoksa paralımı

ardaaga

Üye
yani aylık ödemeli bisey yok nezaman lazım olursa ozaman yapabilcez böyleyse iyi

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tam beklediğim gibi çok pahalı fiyatlar

karcı_bugra

Üye
bu bir soygun :agla

--------------- Ekleme ---------------

hııım idere eder

Noctivagant

Üye
fiyatlar biraz daha ucuz olsa ise süper olurdu şimdi normal görüntülü konusma bedavamı yoksa paralımı

lk ay 1 saat görüntülü konuşma ücretsiz. 1 ay sonunda yada 1 saatlik limit dolduktan sonra normal sesli konuşmada dakikasına kaç TL ödüyorsan aynını ödüyorsun görüntülü konuşmada arkadaşım.

Başka ifade ile görüntülü konuşma sesli konuşma ile aynı fiyata sahip. Mesela her ay Sesli konuşmada faturan 20 TL geliyorsa görüntülü konuşmada da 20 TL gelicek.

Sesli konuşmanın dakikası 50 Kuruşsa Görüntülü konuşmanında da dakikası 50 kuruş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt