Turkcell 3G faturalara ne kadar yansıyacak?

Sponsorlu Bağlantılar

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 3G faturalara ne kadar yansıyacak?

Turkcell’e ait KKTCell, Kıbrıs’ta 3G şebekesi kullanmakta. Görüntülü görüşme ücreti tüm faturalı ve faturasız hatlar için aynı.
Şebeke içi görüntülü konuşma ücretinin dakikası 0,30 TL / 8 Kontör, diğer operatör yönüne yapılan görüntülü konuşma ücreti ise 0,60 TL / 16 kontördür. Şebeke içi normal görüşmenin dakikası 5 kontör. Diğer yönleri ise dakikası 14 kontöre arayabiliyorsunuz. İlk başlarda 5 dakikası 1 kontör gibi tarifeler olmasa da ileride görüntülü görüşme için böyle avantajlar sunulacaktır.

Website:
Engin Dal
 
  • Beğen
Tepkiler: celilcemre ve Mr-Trojan


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Pek birşey yansımayacak gibi.
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Fakat Turkcell'in sitesindeki 3G bölümündeki açıklamaya göre , normal konuşma ücreti üzerinden ücretlendirilecekmiş..
 

sweety_boy_43

Üye
normal gorusme yaparken bıle dk.sı 4 kntre konusmak bıze pahalı gelıyor bu teknolojıyı kullanmam ben.ancak ındırım yaparlarsa ozmn belkı kullanırım
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Görüntülü konuşma sık sık kullanılacak bir hizmet değil. Keyfine veya iş adamları bazen kullanırlar. 3G nin en güzel yanlarından biri ise cep telefonundan ev ile görüntülü konuşabileceğiz. Ücretler ise son alınan bilgiye göre normal konuşma ile aynı alacakmış. Benim için önemli olan internetin hızlanması, çünkü internet hızlandığı zaman beraberinde birçok hizmet ve kolaylık gelecek. 3G ile ilgili makale hazırlıyorum, bittiği zaman yayınlayacağım.
 
arslansem

arslansem

Üye
Ücretler eğer böyle olursa zaten iş adamlarından başka kimse kullanamaz :ehe
 
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!
 


Üst Alt