Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl ya kalamaz böyle.. Yandık o zaman Tuzla'da yok çünkü
atek59
Üye
Arkadaşlar paniğe gerek yok turkcell sorumlu yönetticisi süreya ciliv en kısa zamanda turkcell 3G tüm türkiyede hizmet vereckmiş ama bu kısa süre dedikleri kaç ay yoksa yılmı bilen yok tabi.. aynı gazetenin haberi..
fatihmenteş
Üye
Kartal yakacık ıstanbulda cekmıyor
yakup1978
Üye
ısparta merkezde çekiyor ama ilçe ve uzak semtlerind çekmiyor
kacaksevgilim
Üye
En kısa süre dedikleri 1 yıldan başlar 5 yıla kadar çıkar
kaskak963
Üye
istanbul tuzlada çekiyor ama bizim ewde çekmiyo
anl_tr
Emekli Yönetici
Adıyaman Altınşehirde zor ama Çarşıda çekiyor.
G.Antep de çarşıda hiç bir sıkıntı görmedim.
İzmirde Menderes,Gaziemir,Karabaglar,Konak,Balçova, Yeşilyurt, Hatay, Özderede çekiyor denedim
Saygılar
alkay
Üye
isterse çekmesin, zamanı dolunca çöpe atacağım için hiiiç önemi yok, dolandırdılar milleti. 10 sene önceki kullandığımız 256 k hızındaki interneti edge adı altında sundular şimdi bize, neymiş çekmiyormuşda edgeyle yetinecekmişizde, biz bilmiyormuyduk bu hızda internet için 56 k modem alıp kullanmayı, aklı olan gider adsl alır, ...
rafetgulmez
Üye
BURADAN: Sizinle 3G çekim alanları... adlı bir harita paylaştım:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BEYLER BURADAN 3G SAHİPLERİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİR... MAHALLE SEÇMEYİ UNUTMAYIN.
adilekci
Üye
Zeytinburnunda kafasına göre takılıyor bazen çekiyor bazen çekmiyor
ZgN-97
Üye
İstanbul ;
Pendik bölegesi E-5 üstü kısımlar özellikle Velibaba ve sonrası Kurtköy girişine kadar olan kısımda kesintiler yaşanmakta...
Tuzla Merkez ve merkez yakını bölegelerde çekim gücünün iyi olmasına rağmen Şekerpınar yolu Şifa Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi'nde sinyal seviyesi oldukça düşük ve ''Edge'' modundayken bile sinyal gücü eksikliği dolayısıyla görüşmelerde kesilme olmakta...
Özellikle Tuzla Kiptaş 2.Etap Evleri'nde bina içlerinde 3G sinyali almak mümkün değil...Ki bu bloklarda çekim gücü oldukça düşük...
'Davut
Üye
Ankara sincan'da çekiyor ama bazen mobil tv aldım sadece kendi odamda çekiyor...diğer odalarda çekmiyor...
R_A_P_S_T_A_R
Üye
Konya/Beyşehirde çekiyor
swiars
Üye
turkcell in ankara ve istanbulda 3g testlerini bizzat ellerimle alıyorum ben
istanbulda
etiler ,bebek, avcılar,sarıyer,bakırköy,zeytinburnu
gayet iyi durumdalar
ankarada
sincan bazı yerler hariç hiçiyi degil ,batıkent de aynı sekilde
epson81