Turkcell 3 tl lik internet kullanıyorum ve hız...

Sponsorlu Bağlantılar

adem-t

adem-t

Üye
Bi problem yok arkadaşlar devam(gta4 ün yarısını telden indirdim):)

23palulu23

23palulu23

Üye

serkan

Üye
Bi problem yok arkadaşlar devam(gta4 ün yarısını telden indirdim):)

Arkadaşım bana da özelden anlatsan ben de faydalansam, şu lanet olası hız sınırından kurtulsam yahu? :)

oguzalp44

oguzalp44

Üye
bakalım ne kadar devam edecek inşallah açığı kapatmaz

imthedoctor

imthedoctor

Üye
biri bana da yardımcı olabilir mi paketin iptali icin mesaj gonderdim aboneliginiz bitti diye mesaj geldi fakat aboneliklerimden baktım hala devam ediyor baska pakette yapamıyorum cıldıracam!!

plusnettr

plusnettr

Üye
biri bana da yardımcı olabilir mi paketin iptali icin mesaj gonderdim aboneliginiz bitti diye mesaj geldi fakat aboneliklerimden baktım hala devam ediyor baska pakette yapamıyorum cıldıracam!!

Kalan miktarı ya da aboneliği paketi aldığınız saat itibari ile iptal eder.
Ayliksa aylik günlük ise günlük olarak yeni paket alamama durumunuzu şu şekilde yorumluyorum. Bu paket alındığında alınamayacak paketlerden birini deniyorsa bu paketin süresi dolana kadar vermez.

Joker.

Joker.

Üye
Şu paketi biraz anlatın ve nasıl yapılacak

gevhern

gevhern

Üye
ben kullanıyorum ilk 100mb aynı kalıyor valla :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
ArkadaşLar farkına vardıLar. KapattıLar aÇığı. SınırSız net paketi aLanLar diğer hiçbir internet paketi aLamıyor.

plusnettr

plusnettr

Üye
ArkadaşLar farkına vardıLar. KapattıLar aÇığı. SınırSız net paketi aLanLar diğer hiçbir internet paketi aLamıyor.

Nasıl ücretlendirilirim?
Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli, (KDV, ÖİV dâhil) aylık 19,9 TL’dir. İndirim süresi bittikten sonra, paket iptal edilene kadar standart ücreti olan aylık 32TL (KDV, ÖİV dahil) üzerinden devam eder. Aylık 1GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 Kbps' ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.
Hız kısıtına girdikten sonra 9'TL ye 500MB paket alabilirsiniz.

Diğer hiçbir Internet paketini değil sadece 9 TL ye 500MB paketini alabiliyorlar :naughty:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
hani şu bedava paketten alınca hız kalkıyordu ya,onu yakın zamanda paketiniz yenilendiğinde tekrardan aynı hıza düşücek:)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
yazılırsa daha çok kapatırlar:)

ßiLmem Artık :D

Nasıl ücretlendirilirim?
Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli, (KDV, ÖİV dâhil) aylık 19,9 TL’dir. İndirim süresi bittikten sonra, paket iptal edilene kadar standart ücreti olan aylık 32TL (KDV, ÖİV dahil) üzerinden devam eder. Aylık 1GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 Kbps' ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.
Hız kısıtına girdikten sonra 9'TL ye 500MB paket alabilirsiniz.

Diğer hiçbir Internet paketini değil sadece 9 TL ye 500MB paketini alabiliyorlar :naughty:

ßiLmiyordum Ama ßirkaC Paketi aLmayı Denedim oLmadı :D 1 GB Sınırsız Net aLmıştım Onun Dışında Net Paketi aLamıyorum.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
sabah gezerken denk geldim aslında akla gelecek birşeyde neyse işte:)

plusnettr

plusnettr

Üye
1GB Sınırsız pakete sadece EKNET olarak 9 liraya 500MB veriyor. Kendisi de bildiriyor ek paket alırsanız hız kısıtınız kalkar diye. Bedava verdiği paketlerin yenilenmesinden kasit 02:00 da yenilenen sahur paketi ise, o paketin devreye girdiği saatte hız limitini kaldırıyor ve saat 06:00 a kadar devam ediyor. Sonra eski hıza dönüyor bazen dönmüyor o da içinden geliyor sanırım :D

Üst Alt