Bi problem yok arkadaşlar devam(gta4 ün yarısını telden indirdim)![]()

Bi problem yok arkadaşlar devam(gta4 ün yarısını telden indirdim)![]()

evet kardeş özel den atarsan bizide şu hız sınırından kurtaracaksın : ))Bi problem yok arkadaşlar devam(gta4 ün yarısını telden indirdim)![]()
biri bana da yardımcı olabilir mi paketin iptali icin mesaj gonderdim aboneliginiz bitti diye mesaj geldi fakat aboneliklerimden baktım hala devam ediyor baska pakette yapamıyorum cıldıracam!!
ArkadaşLar farkına vardıLar. KapattıLar aÇığı. SınırSız net paketi aLanLar diğer hiçbir internet paketi aLamıyor.

ArkadaşLar farkına vardıLar. KapattıLar aÇığı. SınırSız net paketi aLanLar diğer hiçbir internet paketi aLamıyor.

hani şu bedava paketten alınca hız kalkıyordu ya,onu yakın zamanda paketiniz yenilendiğinde tekrardan aynı hıza düşücek![]()

yazılırsa daha çok kapatırlar![]()

Nasıl ücretlendirilirim?
Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli, (KDV, ÖİV dâhil) aylık 19,9 TL’dir. İndirim süresi bittikten sonra, paket iptal edilene kadar standart ücreti olan aylık 32TL (KDV, ÖİV dahil) üzerinden devam eder. Aylık 1GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 Kbps' ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.
Hız kısıtına girdikten sonra 9'TL ye 500MB paket alabilirsiniz.
Diğer hiçbir Internet paketini değil sadece 9 TL ye 500MB paketini alabiliyorlar![]()
1 GB Sınırsız Net aLmıştım Onun Dışında Net Paketi aLamıyorum.