ewt arkadaşlar turkcell 19 tlyi 10 $ paypal karşılığı hattınıza transfer ediyorum..isteyenirtibata geçsin..
bn ist,yorum
arkadaşlar kendisi gayet güvenilir biri.alışverişinizi bu kişiden yapmanızı öneriririm
şu tesadüfe bak ! güvence veren adamında telefonu 6300arkadaşlar kendisi gayet güvenilir biri.alışverişinizi bu kişiden yapmanızı öneriririm

şu tesadüfe bak ! güvence veren adamında telefonu 6300![]()
tesadüfün nesini sorgulatıyım arkadaşım ? Bir sıkıntın varsa söyle.eğer böyle düşünüyosan moderatörlere sorgulatabilirsin.femre benim arkadaşım onun önerisiyle bu siteye üye oldum
hayır aynı kişi olabileceğinizi düşünmüyordum ta ki senin bu yorumunu okuyana kadar.sen benim yorumumu düzgünce algılasaydın -ki zaten görünüşe göre bu mümkün değil- böyle düşümezdin ve benim vaktimi almazdın.sen aynı kişi olabileceğimizi belirtiyorsun ben de buna karşılık monderatorlere bunu denetlemesini yaptırabileceğini söylüorm oldu mu algılayabildin mi?
--------------- Ekleme ---------------
sen aynı kişi olabileceğimizi belirtiyorsun ben de buna karşılık monderatorlere bunu denetlemesini yaptırabileceğini söylüorm oldu mu algılayabildin mi?burda sıkıntısı olan da sensin.başka bir sıkıntın varsa söyle