***Turkcell 10000 sms kazıgı ****

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m4libu

Üye
    Konu Sahibi
***Turkcell 10000 sms kazıgı ****
Turkcell her ay 10bin sms alıyorum
eger ay sonunda hattımda 39 kntr olmayınca sms paketiniz sona ermiştir diyo msj atamıyorum
mesela diyelimki -10 kntr var o gun attıgın 3sms den kntr alıyolar sora almıyolar eger kntr yuklemezsem hergun 3sms den sorası bedava sanırım
Sora kontür aldım sms paketi almak için msj attım sms paketiniz devam ederken yenisini alamazsınız diyo hani bitmişti ?
3 sms lik kontür gitti o gün mecbur arkdaşaa msj atmak için
turkcelli aradım paketinizi iptal etmeden yeni paket alamazsınız dedi
eee paketim bitmediyse nie bedava sms atamıyorum ?
iptal etmeyide bilmiyodum nie msj da yazmıosunuz gerekli acıklamayı dedim
size acıklama yazmak için 4- 5 sms atmak zorundayız dedi
terbiyesizlik ya kntrlerim ne olcak dedim
sizden kaynaklanıo dedi
belki 3 - 5 kntrün pek önemi yok ama kaç milyon kişi turkcell kullanıyo
bu bana 2 - 3 kere oldu
Kazıkçı ama bırakamıyorumda turkcell i herkes turkcell ya off
:angry::vur

rapman

rapman

Üye
evet 36 milyon kişi Turkcell abonesi...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım kaç sms ayın kaçında bittiğini öğrenmek için *123*333# den iptal etmek için IPTAL AYLIK 2222

m4libu

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım kaç sms ayın kaçında bittiğini öğrenmek için *123*333# den iptal etmek için IPTAL AYLIK 2222

yeterli kntr olmayınca paket bitmiyo ama bedava msj atılmıo kntr den gidiyo

Simdilik

Simdilik

Üye
Turkcell de daha çok oyun var... mesela bedava süre ya da kontörlerle konuşurken kontör biterse normal kontörden harcıyor... bu gayet doğal diyeceksiniz ama başka kampanyanız varsa o zaman kazık başlıyor... gençler bu oyuna dikkat etsin... bir de mesela 1 dakika ya da 1-2 kontörünüz kaldıysa 10 saniye konuşup o kontörü ya da dakikayı bitirin ki asıl kontörünüze dayanmasın :) hadi hayırlı sohbetler...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada paketin son günü saat 12den sonra mesaj attım ve paketten harcadı ancak bittikten sonraki gün beklemeye aldı... aradan zaman geçtikten sonra yeni paket aktif oldu... yani o arada beklemelisiniz :)

NataliaEmel

NataliaEmel

Üye
arkadaşım hangi operatör kendi içinde 10bin sms veriyooo.. günde 3smsten sonrası bedava diyosun avantajını kendin anlatıyosun başınada 10bin sms kazığıı yazmışsın.. çok çelişkiLi... tabiki turkcell gibi büyük bir operator şikayetlerede eleştirilerede önerilere de açıktır ama kendi hatan olan bişeyde operatoru sorumlu tutma (turkcell mavi nokta aktivasyon sorumlusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt