Türkçeleştirilmiş Android Uygulamaları (Tam 30 Adet) [Son Güncelleme 22.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

furkican_16

furkican_16

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SHS
H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
skype yi türkçeye çevirirsen sevinirim

bukel

Üye
Teşekkürler.

• Beğen

kralkobra406

Üye
kardeş android tablet için root explorer,lucky patcher uygulamalarını türkceye çevirirsen çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

• Beğen

emreolol

Üye
guzel konu tsk

• Beğen
messevim

messevim

Üye
işime yaşayacağını düşündüğüm 4 program indirdim. teşekkür ederim. başarılar..:)

• Beğen

arshavin37

Üye
townsmen oyunun turkce yapabilirmisiniz

• Beğen
johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
emeine salik

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
kardeş android tablet için root explorer,lucky patcher uygulamalarını türkceye çevirirsen çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

boş zamanımda ilgilenmeye çalışırım

işime yaşayacağını düşündüğüm 4 program indirdim. teşekkür ederim. başarılar..:)

:rica:

oyun çevirmek zor, başka yol denerim

- - - Eklendi - - -

boş zamanımda ilgilenmeye çalışırım

oyun çevirmek zor, başka yol denerim

emfuse

Üye
emeği geçene tşk

• Beğen
klasniç

klasniç

Üye
Teşekkür ederim :)

• Beğen
babaaamet

babaaamet

Üye
Güzel çalışma ve paylaşım,teşekkürler kardeş...naçizane benim de bir isteğim olabilir mi acaba?daha doğrusu bir soru.androidli klon iphone5 kullanıyorum.kurcalarken fabrika ayarlarına döndü,çince oldu.sonra türkçeye çevirdim ama appstore ve gamecenter hala çince.ne yapmamı tavsiye edersin?şimdiden teşekkürler...

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Güzel çalışma ve paylaşım,teşekkürler kardeş...naçizane benim de bir isteğim olabilir mi acaba?daha doğrusu bir soru.androidli klon iphone5 kullanıyorum.kurcalarken fabrika ayarlarına döndü,çince oldu.sonra türkçeye çevirdim ama appstore ve gamecenter hala çince.ne yapmamı tavsiye edersin?şimdiden teşekkürler...

o işten pek anlamıyorum kardeş ama appstore içinden dili değiştiremiyor musun?

64hasan

64hasan

Üye
tesekkurler ellerine saglik

• Beğen

Üst Alt