Türkçeleştirilmesini istediginiz oyunu yazın

Sponsorlu Bağlantılar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
    Konu Sahibi
Türkçeleştirilmesini istediginiz oyunu yazın
türkçeleştiriyim :hmmm:

• Beğen
Tepkiler: ramal15

07ahmet37

07ahmet37

Üye
art of war 2 liberal of peru 240x320

Crazy_ekrem

Crazy_ekrem

Üye
quantumof ben sana pm de attım duvarına da yazdım bana mesaj olarak şu cm 2014 u at yeter türkçe oyun istemiyorum

paul pierce

Üye
quantumof . Bende cm 14ü indirmek istiyorum. Bi kolay yolu yok mu , kolay indirebileceğimiz ,

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
Candy Crush Saga lütfen

desparado006

desparado006

Üye
total conquest

osmano5

Üye
cm 2011 managerlik oyunu guncelleyip bide yeni takımlar ekleyip m.city gbi napoli vb.gunceleblrmsn ? Starteji oyunlrnı turkcelştr

erola

Üye
nasıl yapıyorsun oğretsen bize

altılı

Üye
gren farm 3

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
nasıl yapıyorsun oğretsen bize
Turkcelestırme yapımı ben bırkac kez yaptım. Gerekenler : bılgısayar , wınrar, hex edıtor < oyuna extra resımlerı turkcelestırmek ıcın mesela goal yazısı falan genelde resım olarak yuklenır oyuna onun ıcın halo ıle o dosyayı bulup cıkartın sonra o resmın ustune photo scape tarzı bır program ıle ıstedıgın resmı yapıstır. Sonra oyunun ıcındekı onunla aynı adı tasıyan dosyayı sıl. Yenı dosyayı at . Eger dosaynın sonunda .png .jpg falan tarzı bırsey yazıyorsa onu . Da dahıl olmak uzere sıl. Tamamdır bu arada hex edıtor de sakın sılme tusunu kllanmayın oyun bozulur. Normal kelımenın harf sayısını asmamanız lazım kısaltma falan yapın. Mesela come kelımesını gel olarak cevırırken gele olur e nın ustune tıklayıp bosluk tusuna basın gel olur.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
240x320 dokunmatik Dungeon Hunter 3 cevirebilirsen mutlu olurum. Aslinda Nokia Asha 501'in magazasinda Turkce var ama oyunda geri tusu yok. Asha 501'in tusuyla geri geliyorsun. Yani Corby 2'de oynanmiyor. Yapman gereken sey Asha 501'in magazasindaki Dungeon Hunter 3'un sadece dil dosyalarini alip normal 240x320 dokunmatik Dungeon Hunter 3'e koymak. Bunu yap baska bir sey istemem.

HALILPASA06

HALILPASA06

Üye
real futbol 2014 360x640 ı türkçeleştirebilebirmisin?

dreamfeat055

Üye
Asphalt 6 240x320 s40 ben bi tane türkçe buldum ama uygulama hatası dedi açmadı lütfen bunn türkçesiini yap

facebook adresime mesaj at : facebook.com/onr.kmnt

4705163

Üye

bunu yapabilir misin