Shay-Patrick-Cormac Üye Konu Sahibi Türkçelestirilmesini istediginiz oyun/uygulama varsa türkçeleştirebilirim Son düzenleme: 31 Tem 2015
TheLastRevolution Üye Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Varmi varsa yazin turkcelestiriyim Genişletmek için tıkla ... TWD yi Türkçeleştirirmisin ? ( bknz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız )
Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Varmi varsa yazin turkcelestiriyim Genişletmek için tıkla ... TWD yi Türkçeleştirirmisin ? ( bknz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız )
Who_knoxer Üye Arkadaşım konu başlığını ve konu içeriğini özenle düzenlersen konun daha ilgi görebilir.(tavsiye)
firostr Üye ghstr' Alıntı: TWD yi Türkçeleştirirmisin ? ( bknz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Genişletmek için tıkla ... Oyunu Türkçe yapmak baya zor olur
ghstr' Alıntı: TWD yi Türkçeleştirirmisin ? ( bknz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Genişletmek için tıkla ... Oyunu Türkçe yapmak baya zor olur
Gönüldaş Üye Google play mağazasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir oyun var bu oyunu Türkçeleştire bilir misin arkadaşım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google play mağazasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir oyun var bu oyunu Türkçeleştire bilir misin arkadaşım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Shay-Patrick-Cormac Üye Konu Sahibi ghstr' Alıntı: görücez Genişletmek için tıkla ... işi ustasina birak Gönüldaş' Alıntı: Google play mağazasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir oyun var bu oyunu Türkçeleştire bilir misin arkadaşım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İndiriyorum bakarim şimdi Unity ile yapilmis oyunlari yazmayin onlari turkcelestiremiyorum oyun acilirken unity diye yazar zaten Gönüldaş' Alıntı: Google play mağazasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir oyun var bu oyunu Türkçeleştire bilir misin arkadaşım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Seninkide unity ama dil dosyasini buldum
ghstr' Alıntı: görücez Genişletmek için tıkla ... işi ustasina birak Gönüldaş' Alıntı: Google play mağazasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir oyun var bu oyunu Türkçeleştire bilir misin arkadaşım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İndiriyorum bakarim şimdi Unity ile yapilmis oyunlari yazmayin onlari turkcelestiremiyorum oyun acilirken unity diye yazar zaten Gönüldaş' Alıntı: Google play mağazasında Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir oyun var bu oyunu Türkçeleştire bilir misin arkadaşım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Seninkide unity ama dil dosyasini buldum
Gönüldaş Üye Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: işi ustasina birak İndiriyorum bakarim şimdi Unity ile yapilmis oyunlari yazmayin onlari turkcelestiremiyorum oyun acilirken unity diye yazar zaten Seninkide unity ama dil dosyasini buldum Genişletmek için tıkla ... Başarırsan sana minnettar kalırım şimdiden teşekkürler.
Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: işi ustasina birak İndiriyorum bakarim şimdi Unity ile yapilmis oyunlari yazmayin onlari turkcelestiremiyorum oyun acilirken unity diye yazar zaten Seninkide unity ama dil dosyasini buldum Genişletmek için tıkla ... Başarırsan sana minnettar kalırım şimdiden teşekkürler.
TheLastRevolution Üye Gönüldaş' Alıntı: Başarırsan sana minnettar kalırım şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... hocam oyuna biraz baktımda o kadar cümle vs yok gibi geldi bana ?
Gönüldaş' Alıntı: Başarırsan sana minnettar kalırım şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... hocam oyuna biraz baktımda o kadar cümle vs yok gibi geldi bana ?
Shay-Patrick-Cormac Üye Konu Sahibi Gönüldaş' Alıntı: Başarırsan sana minnettar kalırım şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Pc ye gecince yapmaya baslarim ghstr' Alıntı: hocam oyuna biraz baktımda o kadar cümle vs yok gibi geldi bana ? Genişletmek için tıkla ... Dil dosyasina bakarsan anlarsin
Gönüldaş' Alıntı: Başarırsan sana minnettar kalırım şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Pc ye gecince yapmaya baslarim ghstr' Alıntı: hocam oyuna biraz baktımda o kadar cümle vs yok gibi geldi bana ? Genişletmek için tıkla ... Dil dosyasina bakarsan anlarsin
salamonali Üye Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhaba arkadaşım 刷机大师 4.1.2(Fırça Master( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamayı nasıl türçe veya ingilizce yapabilirim yardımcı olabilirmisin teşekkürler
Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhaba arkadaşım 刷机大师 4.1.2(Fırça Master( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamayı nasıl türçe veya ingilizce yapabilirim yardımcı olabilirmisin teşekkürler
abuzerkln85 Üye Merhaba kardeş Spacedraw diye bir uygulama var türkçeleştiremedim yardım edebilir misin? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba kardeş Spacedraw diye bir uygulama var türkçeleştiremedim yardım edebilir misin? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız