Türkcele geçtim. Hattım onaylanmamış gözüküyormuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suha12

suha12

Üye
    Konu Sahibi
Türkcele geçtim. Hattım onaylanmamış gözüküyormuş
Ben 20.01.2009 tarihinde vodafonedan türkcele geçiş için başvuru yaptım.23.01.2009 tarihindede hattımı TİM'den alıp,telefonuma taktım. 8090'ı arayıp 1 tuşuna bastım ve bana verilen kağıtta yazan Haydi Gel yazıp 2373 e gönderdim ve Süper Tarifeye abone oldum.Ama Tarifemi GençTarife yapmak için TİM'e gittiğimde hattınız daha aktif değil dediler.Bu nedenle tarife değişikliği yapılamıyor. Müşteri Hizmetlerini aradım 2 ye bas,3 e bas 5 e bas gibi şeylerden sonra Müşteri Hizmetlerine bağlandım bana yaşımı sordu 14 dedim daha birçok soruya cevap verdim.GençTarifeye geçmeye uygunsunuz dedi.Beni GençTarifeye abone yaparken hattınız daha aktif değil ,8090'ı aramamış gözüküyorsunuz dedi.8090'ı aradım dedim,bana bir daha ararmısınız dedi,tekrar aradım kontör yüklemek için 17 haneli numarayı girin #'ye basın dediğini söyledim.O da bana demekki kartınız onaylanmış dedi.Acaba kartımı telefonuma taktıktan sonra 6-7 gün beklemem mi lazım.Lütfen yardım edin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
normalde hattınız açılmıştır diye bir uyarı gelir sana geldi mi?

NataliaEmel

NataliaEmel

Üye
hat geçişlerinde 1 ay dolmadan tarife değişikliği yapamazsınız.

xlegend

xlegend

Üye
Aynı olay benımde basıma geldı bazen oluyormus bu olay nmt ıslemı 6 gun suruyor 7. Gun senın problemın otomatık hallolacak

NataliaEmel

NataliaEmel

Üye
hattın geçişi tamamlanmış müşteri hizmetleri eksik bilgi vermiş. fakat hanfendi sanırım genç tarife istiyor. eğer tarifesi süper tarifeden açılmışsa 1ayı dolmadan tarife değişikliği yapamaz.

gabasan

Üye
hat geçişlerinde 1 ay dolmadan tarife değişikliği yapamazsınız.
merhabalar . hat aktıvasyonu hazırkartlarda yeni yapılmıs ıse kesınlıkle ıstenılen tarıfeye gecıs saglanabılır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt