asigsasi kardeş indirip deyiyorum. Yardımların için teşekkürler. Konuyu açarken 2 tane açmışım kusura bakmayın, mobilden açtım. TEŞEKKÜRLER EMEGİN İÇİN.
asigsasi kardeş programları indirdim kurdum ama benim tam aradıgım böyle deyil. Şöyleki arapça okunuşunun türkçe yazılış şeklinde lazım. Ben arapça okumasını bilemedim için türkçe okunuşu lazım. Yani kardeş arapçanın türkçe okunuşu olmalı, meali lazım deyil bana. Arapçanın okunusunun türkçe yazılmış hali olacak. Varsa bulabilebilirsen, veyada usta arkadaşlar yapabilirse çok iyi olur. Emegin için TEŞEKKÜRLER HERKEZİN EMEGİ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER.
Buradan tüm arkadaşlara ve bu sitedeki tüm yönetici arkadaşlara sesleniyorum. Kızım hasta ve ben kuranı arapça okumasını bilmiyorum. Ögrenmem zaman alacak ve bende bu kuranı okumam lazım ama arapca yazı yerine türkce olmalı. Bana bu programı bulabilecek veyada yapabilecek arkadaşlara sesleniyorum, bana bu konuda yardım edin lütfen. Sizlere yalvarıyorum suan bunları yazarken aglaya aglaya yazıyorum kızım için lazım lütfen yardım edin. Saygılarımla hoşcakalın.
bana bu konuda yardım edebek kimse yokmu acaba...??? Lütfen yardım edermisiniz bana sizlerden ricam