Türkçe Uygulamalar Arşivi İstekler Alınır ve çevirici alıyoruz.

süper teşekkürler Gamecıh yapar mısın

Son düzenleme:
Teşekkürler kardeşim bekliyorum. Bu arada hangi akşam biter

kolay gelsin ellerinize sağlık..
Kardeşim uygulamayi 2 kez türkçeleştirdim. 1'incide "uygulama çöktü" dedi. 2'cisinde "uygulama yüklenemedi" dedi. Yani uygulama türkçeleştirilemiyor.

Tepkiler: pasa_mahmut

nazmi28

Üye
Wanam xposedi bende istiyorum

Tepkiler: yaren_dede
Kardeşim uygulamayi 2 kez türkçeleştirdim. 1'incide "uygulama çöktü" dedi. 2'cisinde "uygulama yüklenemedi" dedi. Yani uygulama türkçeleştirilemiyor.
Sağlık olsun çok güzel uygulama ama ingilizce olduğu için kullanamıyoruz. iyi çalışmalar.

Xuimod_xposed_mod_2_1_1 dosyasını türkçeleştirirmisiniz
link https://www.maxicep.com/forum/attachments/xposed-yukleyici_v2-4-1-apk.172611/

Son düzenleme:
Kardeş uygulama Türkçeleştirilebiliyor, yanlız ultimate key olanı yüklenmiyor ama ana dosya tamam daha önce biri Türkçeleştirmiş sadece 2 sayfada kalmış devamı yok. Gerisini Türkçeleştiriyorum, bu arada başka dosyalarda da clasess.dex içinde de çevrilecek bölümler mevcut, onları da çevireceğim.Açıklamalar ve bildirimler uzun cümleler olduğu için ve uygulamanın sisteme müdahelesi olduğu için, düzgün Türkçeleştirme yapılması gerekir, o yüzden çeviri uygun olduğunda, geri dönüş yapılacaktır...

Son düzenleme:

AHMED...

Üye
Smart keyboard ın türkçesine ihtiyaç var hocam

arkadaşlar ben g player türkceye çevirirseniz çok sevinirim

Atacan-

Üye
Gravity Sensor pro bu uygulamayı Türkçeye çevirebilirmiyiz acaba ?

Ekli dosyalar

Gravity Sensor pro bu uygulamayı Türkçeye çevirebilirmiyiz acaba ?

Bu program ne ise yarıyor Türkçe yaptım ama ilgi alanım da değil

Son düzenleme:

Atacan-

Üye
Bu program ne ise yarıyor Türkçe yaptım ama ilgi alanım da değil

Tuşlara dokunmadan sensor yardımıyla tuş kilidini hem açmaya hemde kapamaya yarıyor dahasıda var linkten videosunu izleyebilirsiniz..

Çevirisini yaptığınız dosyayı paylaşabilirmisiniz ?

Tamam

Dosya yükleme yapıyorum

Yükleniyor

.

Dosya linkini buraya yapıştırın ca dosya yok diyor

Yönetici tarafından düzenlendi:

Atacan-

Üye
Eline sağlık fakat çevirici google yardımı ile olduğu için pek yararlı olmadı detaylar anlaşılmıyor Teknik ingilizce bilen lazım çevirici için.

Eline sağlık fakat çevirici google yardımı ile olduğu için pek yararlı olmadı detaylar anlaşılmıyor Teknik ingilizce bilen lazım çevirici için.
Kardeş ben teknik olarak yapıyorum. Yani hepsini teker teker inceleyerek. Ama şuan da türkçeleştirdiğm bir uygulama var o bitince senin isteğini 'belki' yaparım.

Atacan-

Üye

Kardeş ben teknik olarak yapıyorum. Yani hepsini teker teker inceleyerek. Ama şuan da türkçeleştirdiğm bir uygulama var o bitince senin isteğini 'belki' yaparım.
Fırsatın olunca incelersiniz uygulamayı şimdiden
TEŞEKKÜRLER.