b1acktorn Üye arkadaslar n73 için olanı yok mu tw kumandalatrın n73 e sis uzantilari calısmıyo ya uzantısı .jar / .sisx olacak sadece sis olanlar calısmıyor napmam laızm
arkadaslar n73 için olanı yok mu tw kumandalatrın n73 e sis uzantilari calısmıyo ya uzantısı .jar / .sisx olacak sadece sis olanlar calısmıyor napmam laızm
aafyan Üye teşekkürler de arkadaslar bende 6300 var nerdeyse butun programlarda sis uygulaması istiyo n yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
teşekkürler de arkadaslar bende 6300 var nerdeyse butun programlarda sis uygulaması istiyo n yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
cengon Üye dostum çok saol bizim plazmanın kumandası bozulmuştu yenisi 120 ytl kurtardın beni teşekkür ederim DDD
dostum çok saol bizim plazmanın kumandası bozulmuştu yenisi 120 ytl kurtardın beni teşekkür ederim DDD
ubersoldier Üye kardesim bizimle dalgamı geciyorsun için de güvenlik programı var Symantec mobile --------------- Ekleme --------------- anlamadım bunalar neye teşekkür ediyor...
kardesim bizimle dalgamı geciyorsun için de güvenlik programı var Symantec mobile --------------- Ekleme --------------- anlamadım bunalar neye teşekkür ediyor...
leonskennedy Üye dosyayı indirdim fakat çalışmıyor içindeki extra dosyaları gereken yerlere attım evimdeki arçelik televizyona uyguluyorum olmuyor yardım edersen seviniriz
dosyayı indirdim fakat çalışmıyor içindeki extra dosyaları gereken yerlere attım evimdeki arçelik televizyona uyguluyorum olmuyor yardım edersen seviniriz