mostwanteds Üye Kızılotesi olmadan bi işe yaramıor sanırım ayrıca uptade etmemek gerekıor bıldıgım kadarıyla
06goko Üye ççççççççççççççççççççççççççççççççççooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güsellllllllllllllllllllllllllllllD
ççççççççççççççççççççççççççççççççççooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güsellllllllllllllllllllllllllllllD
pahca Üye ben bu kumanda programlarını bir türlü becermedim.çok mearak ediyorum yapan varmı anlatırırlarsa sevinir
ben bu kumanda programlarını bir türlü becermedim.çok mearak ediyorum yapan varmı anlatırırlarsa sevinir
thariko Üye arkadaslar bu rapidshareninmi bana gıcıgı var benmi beceremiyorum ama olmuyor. neden rapidden veriyosunzki ben alamadım bunu Nokia E65de calısırmı hem?
arkadaslar bu rapidshareninmi bana gıcıgı var benmi beceremiyorum ama olmuyor. neden rapidden veriyosunzki ben alamadım bunu Nokia E65de calısırmı hem?
goxcell Üye arkadaşlr pro kızılötesi telfonlarda çalışıyor sanırım.inş.bluetoothla çalıştıran proyuda çıkarırlar