carma Üye endera' Alıntı: sx1 de calısıyor ama telefunken tv ıcın neyı kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... nasıl çalışıyo delircem...
endera' Alıntı: sx1 de calısıyor ama telefunken tv ıcın neyı kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... nasıl çalışıyo delircem...
roce Üye Kardeşim bu program kızılötesi ile çalışıo we bunun mesafesi kısa olduğu için tw nin dibine kadar girmek gerekiyo. Oraya kadar gittikten sonra telefon düğmesinden değiştiririm yaw...
Kardeşim bu program kızılötesi ile çalışıo we bunun mesafesi kısa olduğu için tw nin dibine kadar girmek gerekiyo. Oraya kadar gittikten sonra telefon düğmesinden değiştiririm yaw...
rafaelnadal Üye 2 link te çalışmıyor siz nasıl yaptınızz?? ben psiloc irremote indirdim telefona ama türk markaları yok yabancı markaları da denedim ama çalışmadı.
2 link te çalışmıyor siz nasıl yaptınızz?? ben psiloc irremote indirdim telefona ama türk markaları yok yabancı markaları da denedim ama çalışmadı.
lyrex Üye bu program calisabilirmi? benim bildigme göre kizilötesi lazim!ve her telefondada o yok! mesala benim 6630umda kizilötesi yok!
bu program calisabilirmi? benim bildigme göre kizilötesi lazim!ve her telefondada o yok! mesala benim 6630umda kizilötesi yok!
lyrex Üye yigitcaner' Alıntı: Bu Nokia N80 de çalışır mı bu arada linklerin ikisi de uçmuş Genişletmek için tıkla ... n80de olur bence cünkü onun kizilötesi var! ama kizilötesis telefonlarin hic sansi yok!
yigitcaner' Alıntı: Bu Nokia N80 de çalışır mı bu arada linklerin ikisi de uçmuş Genişletmek için tıkla ... n80de olur bence cünkü onun kizilötesi var! ama kizilötesis telefonlarin hic sansi yok!