Murdoc Massaka
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesela Stallker in Unutturucu adlı şarkısında maddeye karşı tavrı saygıya değer bence.MF batarya yeşil oda Pmc vb ruh halıme göre dinliyorum rap müzik genelde eleştirisel kıvamdadır rapın bi amacı var bişeyler göstermek bişeyleri anlatmak bunu dogru yapan adam saygıyı hakeder bence
Sansar Salvo dinliyorsan Halil Sezai ile feat ını görmüşsündür. Düşüncelerin ne bu konuda. (Maksat muhabbet olsunPit10, allame,sansar salvo, ceza, sago çoğunlukla bu mclerı dinliyorum
Favori şarkın?Ağır Kolera fanıyım bazen Sagopa dinlerim ve diğer mclere saygım vardır fanboyluk yapmam
Ayırt etmem pek ama inziva ve kolostrofobi den daha çok dinlerim ve düetlerden şu sıralar "Sessizce içimden" i çok dinliyorumFavori şarkın?
Ben şarkıyı Biraz farklı buldum çünkü salvo ya şarkı söylemesi için çok az yer vermişler birde salvonun bazı sözleri mantıksız geldi mesela "kolayı seçmek çilek gibi tatlı" sözüMesela Stallker in Unutturucu adlı şarkısında maddeye karşı tavrı saygıya değer bence.
Sansar Salvo dinliyorsan Halil Sezai ile feat ını görmüşsündür. Düşüncelerin ne bu konuda. (Maksat muhabbet olsun)
Bence Sansar Salvo eski kalitesinden ödün veriyor. Eski parçalar daha kaliteli geliyor banaBen şarkıyı Biraz farklı buldum çünkü salvo ya şarkı söylemesi için çok az yer vermişler birde salvonun bazı sözleri mantıksız geldi mesela "kolayı seçmek çilek gibi tatlı" sözü
benim için müziği önemli karakteri değil sonuçta özel hayatına karışmayız.Bence bir rapçinin yaptığı müzikle hayatını kıyaslamak doğru değil. Mesela diyorlar "bu adam karektersiz" sonra adamın çok güzel parçalarını yok sayıyorlar. Ben ayırt etmem bu konuda pek. Beni müziği ilgilendirir sonuç olarak. Bu konuda fikirleriniz neler sizin? Bu arada Rixsos Tv açıldı 7/24 türkçe rap veriyor, az önce sagopa vardı
Film için yazıldığını anladım da orada ne anlatmaya çalıştığını anlamadım biraz saçma bir benzetme yapmış.Şarkıda salvo ya daha çok yer verilebilirdi bence daha iyi bir şarkı olurducilek filminin muzigi oldugu icin oyle bi soz yazmis, sansarin verse ten sonra halil girmeyip akustik devam etse daha da guzel olurdu diye dusunuyorum
Herkez böyle düşünse ne ala. Sırf farklı olduğu için dışlanan çok mc var. Mesela Jagged. Ben çok severim şarkılarını. Misal Jagged - Manyak Şey klibi 10 numara olmuşbenim için müziği önemli karakteri değil sonuçta özel hayatına karışmayız.
herneyse dediğim gibi sadece koleraHerkez böyle düşünse ne ala. Sırf farklı olduğu için dışlanan çok mc var. Mesela Jagged. Ben çok severim şarkılarını. Misal Jagged - Manyak Şey klibi 10 numara olmuşYılın en iyi klibi diyebilirim
aşk demeyelimde yalnızlık üzerine çok yazıyor çok dinlememin sebebi bu.Kolera aşk üzerine şarkılar yazdığı için dinlemiyorum ama dinlenilebilecek bır mc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?