• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Türkçe Polifonik Melodiler

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Sepetçioğlu zeybek polifonik

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: efecan3787

sonbela

sonbela

Üye
ah keşke bana da dosya deposu verselerde tek tek eklesem butun mid sarkıları az once 200 tane tek seferde ekledim yüregime indi :D:D:D

paylasımın için tesekkurler dostum

zafer46

Üye
teşekkürler sağolun

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ah keşke bana da dosya deposu verselerde tek tek eklesem butun mid sarkıları az once 200 tane tek seferde ekledim yüregime indi :D:D:D

paylasımın için tesekkurler dostum

Kardeş amr formatındaki 6 mb zilsesi arşivimi tek pakette paylaştım sadece polifonikleri konu açarak paylaştım nedeni arama yapanlar konu başlığıyla arama yapıyor...

ahmet23

Üye
tesekkürler

zagor27

Üye
sgl kardeş

umutaygün

Üye
çok sağol

sonbela

sonbela

Üye
hehe sen etiket koymazsan googlede senin konun cıkmaz zaten yeni üyelere yönelik calışmalar daha iyi diye dusunuyorum ben şahsen etiket göremedim eklersen sevinirim:d bundan sonrada etiket ekle o kadar düşünceliysen

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
hehe sen etiket koymazsan googlede senin konun cıkmaz zaten yeni üyelere yönelik calışmalar daha iyi diye dusunuyorum ben şahsen etiket göremedim eklersen sevinirim:d bundan sonrada etiket ekle o kadar düşünceliysen

Sordum sarı çiçeğe polifonik
yazarak arama yap ilk maxicep çıkacaktır emin olabilirsin...:oke:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
kurtlar vadisi oy asiye polifonik

Ekli dosyalar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Çadırımın üstüne (anonim) polifonik

Ekli dosyalar