Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkce Pokemon & vboy Emulatorü..(3bölüm daha eklendi)
Sponsorlu Bağlantılar
sercansarigul
Üye
ellerine sağlık dostum.ben ındırdım guzel oyun.teşekkurler
sensizasla-90
Üye
bu pokemonun sis hali yok mu
karizma_1419
Üye
tşk
geredelikanli
Üye
emeğine sağlık
devilejder
Üye
ellerine sağlık
sumud
Üye
..teşekkür ederim
pahca
Üye
sagol güzel oyun biraz çocukça olsada
fatality_66
Üye
saol kardesm benm ya cok seberim ben bunları
bfqzr
Üye
blue diamond ruby ve sapphireyi bitirmiştim (gameboyda) fire red filan varsa eklersen sevinirim
djhiguramos
Üye
Bir bölüm daha gelebilir.
blnayhan18
Üye
mortul kombat yada tekken tam acil sonra donior bi sayfanin icimi cikior neden anlamadim gitt telefon n73 v4 neden kaynaklandigini bi arkadas yardim ederse cok sevinirim arkadaslar
PeSimiSt_61x
Üye
çok saolgüzel paylaşımlar
zıbbır
Üye
indiremedim be aga
PeSimiSt_61x
Üye
teşekkürler kardeş
brazer
Üye
ya dostum kurmaya çalışıyorum basıyorum üstüne bişiler çıkıyor not supported diyor onu nasıl çözcem
ration
Üye
biri bana yardımcı olabılır mı acaba sonuna geldım ruh rozetini bulamıorum arkadaslar....nerde oldugunu bılen var mı yada ne yapmam gerekıo
myaman82
Üye
paylaşımın için teşekkürler
mariotime
Üye
ya beyler ben burdan poke gold crystal yukledim ama ukledikten sonra register sormaya basladi bilen war mi acaba bu arada emulator kullaniorum ismi vBoy// saygilarimla
hackler150
Üye
kARrdes yugioh un vboy emulotorunde oyunu varsa eklermısın ben bu pokemonun fll oyun bıtırdım ccanım sıkıldı bitire bitire
mesut_tr
Üye
ben bu emulatoru kurdum daha sonra oyunlarıda açtım ve oynadım ve teli kapattım sabah yeniden oynamak istedim ama girmio oyuna neden olabilir acaba