lyrex Üye gercekden oyunlar biraz tuaf ama ben sevdim, benim önceden pokemon gold´un .sav dosyasini pokemon legendary dogs´a degisdirdim, kendime biraz celebi falan yakaldim ve yine golda cevirdim simdi 10 tane celebim var, normal yoldan hic yakalayamazdim
gercekden oyunlar biraz tuaf ama ben sevdim, benim önceden pokemon gold´un .sav dosyasini pokemon legendary dogs´a degisdirdim, kendime biraz celebi falan yakaldim ve yine golda cevirdim simdi 10 tane celebim var, normal yoldan hic yakalayamazdim
salimpek Üye ya arkadaşlar ben yükleyemedim nasıl yüklenceğini anlatırmısınız.. lütfen çok merak ediyo oyunu ama bi türlü yükleyemedim
ya arkadaşlar ben yükleyemedim nasıl yüklenceğini anlatırmısınız.. lütfen çok merak ediyo oyunu ama bi türlü yükleyemedim
JKL Üye Ya Kardeş Benim Msj Im 0 Oyüzden Oyun Indiremiyorum Bana Msj Yollarsaniz Sevinirim şimdiden Teşekkürler
Ya Kardeş Benim Msj Im 0 Oyüzden Oyun Indiremiyorum Bana Msj Yollarsaniz Sevinirim şimdiden Teşekkürler
makara55 Üye ya arkadaslar lınk bozuk galıbaa ınmıoo baska yer gelıoo nasıll ındıre bılırım yardımcı olabılır mısınzz
ya arkadaslar lınk bozuk galıbaa ınmıoo baska yer gelıoo nasıll ındıre bılırım yardımcı olabılır mısınzz
okdili Üye breaker_devil' Alıntı: -Öncelikle Oyunun Bir GameBoy oyunu olduğunu belirtelim -Aşağıda vereceğim Emulator sayesinde oyunu rahatça oynayabilirsiniz nefis bir oyun yorumlarınızı bekliyorum http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=33545 oyunu E:/vampent/gbrooms a fexplorer veya benzeri bir programla atın geçemediğiniz yer olursa yardımcı olurum Genişletmek için tıkla ... çok beğendim saol
breaker_devil' Alıntı: -Öncelikle Oyunun Bir GameBoy oyunu olduğunu belirtelim -Aşağıda vereceğim Emulator sayesinde oyunu rahatça oynayabilirsiniz nefis bir oyun yorumlarınızı bekliyorum http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=33545 oyunu E:/vampent/gbrooms a fexplorer veya benzeri bir programla atın geçemediğiniz yer olursa yardımcı olurum Genişletmek için tıkla ... çok beğendim saol
delrico Emekli Yönetici saol kardesım emegıne saglık ben bunu bıtırdım herkeze tavsıye ederım mukemmel bı oyun mewtwo bıle yakaladım sımdı de dıploma alıcam
saol kardesım emegıne saglık ben bunu bıtırdım herkeze tavsıye ederım mukemmel bı oyun mewtwo bıle yakaladım sımdı de dıploma alıcam