kimisinde sertifika hatası varrrrr:off:
hxüxsxaxm Üye Konu Sahibi orantez31' Alıntı: kimisinde sertifika hatası varrrrr Genişletmek için tıkla ... Kimisinde değil çoğunda var telefonun hackli olmalı ki her uygulamayı kurup zevk alasın telefonunu hackle kur kurabildiğin kadar uygulama...
orantez31' Alıntı: kimisinde sertifika hatası varrrrr Genişletmek için tıkla ... Kimisinde değil çoğunda var telefonun hackli olmalı ki her uygulamayı kurup zevk alasın telefonunu hackle kur kurabildiğin kadar uygulama...
xxdama Üye _blaxis_' Alıntı: Teşekkürler..Çok işe yarayacak programlar Genişletmek için tıkla ... Kankalar. Ben x plore den açıyorum. Çıkar diyorum .hiçbişey olmuyo. Ne yaptıysam yükleyemedim. Bende geri sildim
_blaxis_' Alıntı: Teşekkürler..Çok işe yarayacak programlar Genişletmek için tıkla ... Kankalar. Ben x plore den açıyorum. Çıkar diyorum .hiçbişey olmuyo. Ne yaptıysam yükleyemedim. Bende geri sildim
hxüxsxaxm Üye Konu Sahibi xxdama' Alıntı: Kankalar. Ben x plore den açıyorum. Çıkar diyorum .hiçbişey olmuyo. Ne yaptıysam yükleyemedim. Bende geri sildim Genişletmek için tıkla ... Rar'ı pcde aç sonra kur x-plorer rar açarken biraz sıkıntılı....
xxdama' Alıntı: Kankalar. Ben x plore den açıyorum. Çıkar diyorum .hiçbişey olmuyo. Ne yaptıysam yükleyemedim. Bende geri sildim Genişletmek için tıkla ... Rar'ı pcde aç sonra kur x-plorer rar açarken biraz sıkıntılı....
erkan81x Üye emeğine sağlık ----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:27:49 ---------- emeğine sağlık