!!!!! TÜRKÇE LİSANSLI QuickOffice.AM.v6.2.153.S60v5.SymbianOS9.x.Unsigne d!!!!

hacı 5230 a yüklenmiyo nie acaba bana çok lazım 5230 için yok mu?

mrb kardeşim o klasorün içindekilerden hangisini yüklüyecez hangisi setup ?

--------------- Ekleme ---------------

bide nasıl hackli oluyor onuda söylermisin kardeşim

saiko52

Üye

ossan001

Üye
kardeş acil bi cvp verin kafayı yicem c dizine yüklüyorum intsall server ve openalrp+ aktifleştiriyorum kapatıp açıyorum gene olmuo yok ofişs dosyasında da yok

majder

Üye
bende kurulum özürlülerdenim sen bu yükleme işini sade bir şekilde bi daha anlatsan mesela ben en başında tıkandım c ye yükleyemedim kaldıki sonrasını halletmek))

ya bu pc için yapılmış dalga geçmeyin bizimle

mardok

Üye
teşekkürler işime yarayacak

braun

Üye
telefona yükledim fakat kurulumunu nasıl yapacağız kimse bilmiyor mu?

Konu Sahibi
beyler telefonunuz hackli ise yükleyebilirsiniz rompatcher yüklü olmalı içindeki yamaları aktifleştirip x-plorer türü bir programla kopyala yapıştır yapacaksınız recourse klasörünü telin recourse klasörüne privateyi klasörünü telin private klasörüne kalan klasörleride aynı yöntemle tele atacaksınız teli açın kapayın tamam...

Konu Sahibi
Dostum E'ye yüklemeyi hiç denemedim bir ihtimal olur ama ofis için C daha iidir...

sedde

Üye
"dosyayı rompacherdan open4all rp+ ve ınstall server yamalarını aktifleştirip x-plorer türü bir dosya yöneticisiyle c: Dizine kopyalayın "

burda ne dediğini anlasan yapacam ama, biraz cahilimde kardeş benim anlayacağım şekilde anlatsan?

telefona kopyaladım ama nasıl kuracağım bilemedim uygulama dosyası gibi bir dosya bulamadım nasıl yardımcı olabilirsiniz ayrıntılı anlatırsanız

sis olanı yokmu bunun arkadaşlar