Türkçe Java oyun

Sponsorlu Bağlantılar

emre.65

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe Java oyun
New York Nights: Success in The City bunun Türkçe sürümü varmi

• Beğen
Tepkiler: Notxr

SymPsion

SymPsion

Üye
Hocam selam belki dedomil de sanşa olabilir.

• Beğen
Tepkiler: emre.65 ve Notxr
SymPsion

SymPsion

Üye
Abi bulamadım valla 🥹
Keşke yıllar öncesinde bu Türkçe olanları arşivleseydik kardeşim. Şimdi geriye bakınca kötü olmuş bu yaptığımız. Bakalım karşıma çıkarsa atarım buaraya da pek sanmıyorum doğrusu. Çünkü benimde bildiğim tek Türkçe J2ME'ler çoğunlukla orada idi.

emre.65

Üye
    Konu Sahibi
Keşke yıllar öncesinde bu Türkçe olanları arşivleseydik kardeşim. Şimdi geriye bakınca kötü olmuş bu yaptığımız. Bakalım karşıma çıkarsa atarım buaraya da pek sanmıyorum doğrusu. Çünkü benimde bildiğim tek Türkçe J2ME'ler çoğunlukla orada idi.
Abi buldum aslında bulmadım yapay zeka ile yaptım oyundaki sadece Türkçe beğenileri değiştirmesini istedim biraz uğraştırdı birçok defa deneme filan yaptı bura bırakıyorum istersen kullan mükemmel bir şey olmuş tuş ayarı falan yaptım Bir tane kendime tuşu telefon olmayı düşünüyorum Nokia S60 falan

• Beğen
Tepkiler: ertin
SymPsion

SymPsion

Üye
Abi buldum aslında bulmadım yapay zeka ile yaptım oyundaki sadece Türkçe beğenileri değiştirmesini istedim biraz uğraştırdı birçok defa deneme filan yaptı bura bırakıyorum istersen kullan mükemmel bir şey olmuş tuş ayarı falan yaptım Bir tane kendime tuşu telefon olmayı düşünüyorum Nokia S60 falan

Nasıl yani, Türkçeleştirdin mi kardeşim? Bu harika, hafta sonu denerim bunu.

• Beğen
Tepkiler: emre.65
ertin

ertin

Üye
Keşke 2005te yapay zeka olsaydı zamanımız bu kadar boşa gitmezdi

emre.65

Üye
    Konu Sahibi
Keşke 2005te yapay zeka olsaydı zamanımız bu kadar boşa gitmezdi
Bakma çoğu yapay zeka da hiçbir işe yaramıyor şu an hepsi verdiği fontlarda ya hata veriyor ya uygulama açılmıyor yarim yamalak güncelliyorlar hemen hemen bütün yapay zekaları denedim Claude sadece bu işlemi yapabildi

SymPsion

SymPsion

Üye
J2ME Loader da denedim güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Ama gerçek telefonda hafta sonuna kaldı.

emre.65

Üye
    Konu Sahibi
J2ME Loader da denedim güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Ama gerçek telefonda hafta sonuna kaldı.
Rica ederim abim istediğin bır oyun var ise destek olmaya çalışayım 👑🙏

SymPsion

SymPsion

Üye
Rica ederim abim istediğin bır oyun var ise destek olmaya çalışayım 👑🙏
Eyvallah kardeşim şu anlık yok. Aklıma gelmişken bu Türkçe çevirini izin verirsen Wayback'e yükliyim. En azından daha uzun süreli bir yerde saklanmış olur.

emre.65

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim şu anlık yok. Aklıma gelmişken bu Türkçe çevirini izin verirsen Wayback'e yükliyim. En azından daha uzun süreli bir yerde saklanmış olur.
olur abim sorun yok nasıl istersen 🙏