Abi bulamadım valla 🥹Hocam selam belki dedomil de sanşa olabilir.
Keşke yıllar öncesinde bu Türkçe olanları arşivleseydik kardeşim. Şimdi geriye bakınca kötü olmuş bu yaptığımız. Bakalım karşıma çıkarsa atarım buaraya da pek sanmıyorum doğrusu. Çünkü benimde bildiğim tek Türkçe J2ME'ler çoğunlukla orada idi.Abi bulamadım valla 🥹
Abi buldum aslında bulmadım yapay zeka ile yaptım oyundaki sadece Türkçe beğenileri değiştirmesini istedim biraz uğraştırdı birçok defa deneme filan yaptı bura bırakıyorum istersen kullan mükemmel bir şey olmuş tuş ayarı falan yaptım Bir tane kendime tuşu telefon olmayı düşünüyorum Nokia S60 falanKeşke yıllar öncesinde bu Türkçe olanları arşivleseydik kardeşim. Şimdi geriye bakınca kötü olmuş bu yaptığımız. Bakalım karşıma çıkarsa atarım buaraya da pek sanmıyorum doğrusu. Çünkü benimde bildiğim tek Türkçe J2ME'ler çoğunlukla orada idi.
Nasıl yani, Türkçeleştirdin mi kardeşim? Bu harika, hafta sonu denerim bunu.Abi buldum aslında bulmadım yapay zeka ile yaptım oyundaki sadece Türkçe beğenileri değiştirmesini istedim biraz uğraştırdı birçok defa deneme filan yaptı bura bırakıyorum istersen kullan mükemmel bir şey olmuş tuş ayarı falan yaptım Bir tane kendime tuşu telefon olmayı düşünüyorum Nokia S60 falan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim abim 👑Nasıl yani, Türkçeleştirdin mi kardeşim? Bu harika, hafta sonu denerim bunu.
Bakma çoğu yapay zeka da hiçbir işe yaramıyor şu an hepsi verdiği fontlarda ya hata veriyor ya uygulama açılmıyor yarim yamalak güncelliyorlar hemen hemen bütün yapay zekaları denedim Claude sadece bu işlemi yapabildiKeşke 2005te yapay zeka olsaydı zamanımız bu kadar boşa gitmezdi
Rica ederim abim istediğin bır oyun var ise destek olmaya çalışayım 👑🙏J2ME Loader da denedim güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Ama gerçek telefonda hafta sonuna kaldı.
Eyvallah kardeşim şu anlık yok. Aklıma gelmişken bu Türkçe çevirini izin verirsen Wayback'e yükliyim. En azından daha uzun süreli bir yerde saklanmış olur.Rica ederim abim istediğin bır oyun var ise destek olmaya çalışayım 👑🙏
olur abim sorun yok nasıl istersen 🙏Eyvallah kardeşim şu anlık yok. Aklıma gelmişken bu Türkçe çevirini izin verirsen Wayback'e yükliyim. En azından daha uzun süreli bir yerde saklanmış olur.
Yapay zeka doğru girilmiş promtpta hata payı düşüktür. Sohbet botu gibi değil. Mesela Chatgpt dosya üzerinde işlem yapabiliyorBakma çoğu yapay zeka da hiçbir işe yaramıyor şu an hepsi verdiği fontlarda ya hata veriyor ya uygulama açılmıyor yarim yamalak güncelliyorlar hemen hemen bütün yapay zekaları denedim Claude sadece bu işlemi yapabildi
Valla abi çok denedim her defasında hata verdi claud iyi simdilikYapay zeka doğru girilmiş promtpta hata payı düşüktür. Sohbet botu gibi değil. Mesela Chatgpt dosya üzerinde işlem yapabiliyor
Tamamdır kardeşim müsait bir vakit yükler linkide atarım burayaolur abim sorun yok nasıl istersen 🙏