jaflog.txt hatası veriyo sonrasında program acılıyor fakat hiç bir yazı yok ekranında boş gözüküyor. Kurulduğu dosyanın içine girdim orada jaflog.txt dosyası var ama galiba onu görmüyo :S çözümü nedir acaba ?
Eyvallah kardeş... En sonunda yazan mesaj senibkinden farklıydı ama telefon yazılımı halloldu. İlk gördüğüm hatada haritaları açtığımda nereye girersem gireyim. Araç sürme vs atıyor menü ekranına.
Windows 7 ve windows vistada winscard.dll hatası alan arkadaşlar önce sağ tık-özellikler-uyumluluk-windows vista seçeneğini işaretleyin tamam deyin.yönetici olarak çalıştırın sorunsuz kullanın
selam,
ya ben günlerdir uğraşıyorum.nokıa5800 RM-356 0579269 kodlu cihazım var yeni V60 yazılımını kuramıyorum. jAF'la flashlama işlemi yapacağım ama navifirmden bu cihazı bulamıyorum. çıldırmak üzereyim. yardımcı olabilecek birileri varmııı??????
arkadaşlar biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim benim windows 7 old için olmuyor int. cafedeyim. ben bu işlemleri tam yaptım telefonun modelini felan seçtim ama ondan sonra hangi flash içeriği atacağım gelmiyor yani o ikonlar yeşil olmuyor ne yapmalıyım. çok teşekkürler...
arkadaşlar biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim benim windows 7 old için olmuyor int. cafedeyim. ben bu işlemleri tam yaptım telefonun modelini felan seçtim ama ondan sonra hangi flash içeriği atacağım gelmiyor yani o ikonlar yeşil olmuyor ne yapmalıyım. çok teşekkürler... ----------Eklendi @ 16:29:17 ---------- Yazıldı @ 16:15:31 ----------
tam olarak anlatayım. telefon modelini seçtikten sonra ekran aynen kalıyor yardım lütfen.
Arkadaşlar bu işlemleri kutudan çıkan usb kablo ile mi yapıyoruz.lütfen yardım ediniz ne yaparsam yaptım olmuyor.yardım edecek arkadaşa e-posta adresimi vereyim lütfen bir yardım ediniz.saygılar.