Türkçe font 6600 yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe font 6600 yardım lütfen
Arkadaşlar s60 programlarımızdan dün türkçe font yükledim,ama silemiyorum,ve eski şekline geçiremiyorum,nasıl eski haline geçirebilirim,ne yaptıysam aynı kalıyor,silmeye kalktığımda kullanımda diyor.bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
:yardim: :yardim: :yardim:

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek kimse yok mu?

toygar6

toygar6

Üye
arkadasım biraz sakin o telaşlan ma. herşeyin bir çözümü var ilk önce yoksa tabi fexplorer vb dosya yöneticisi kuruyorsun . daha sonra kurdugun proğrama geliyorsun nasıl mı? dosya yöneticisini acıyorsun ve oradan E: nin içine sağ yaparak giriyorsun ve yüklediğin proğramın dosyalarını siliyorsun. aynı uygulamayı C: içinde yapıyorsun işlem tamamdır.

toygar6

toygar6

Üye
arkadasım sakin ol biraz. herşeyin bir çözümü var. belki denemişsindir bilmiyorum ama bn yinede söyleyim. kendine birtane dosya yöneticisi fexplorer vb tele kuruyon daha sonra d. yöneticini açıyorsun ve E: üzerine gelip sğ yaparak içine giriyorsun daha sonra yüklediğin programın klasörünü bulmak için app ye giriyon ve dosyalarını siliyorsun. işlem tamamdır. daha sonra teli kapa aç.

Nazy

Nazy

Üye
font remove programını kullan

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
hemen deneyip,sonucları burada yazacam,yardımlarınız için saolun dostlar.

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmuyor,ne yapim arkadaşlar

bozkurt10

Üye
toygar6' Alıntı:
arkadasım sakin ol biraz. herşeyin bir çözümü var. belki denemişsindir bilmiyorum ama bn yinede söyleyim. kendine birtane dosya yöneticisi fexplorer vb tele kuruyon daha sonra d. yöneticini açıyorsun ve E: üzerine gelip sğ yaparak içine giriyorsun daha sonra yüklediğin programın klasörünü bulmak için app ye giriyon ve dosyalarını siliyorsun. işlem tamamdır. daha sonra teli kapa aç.

arkadaşım fexplorer benzeri file manager larda bu işlem yapılamıyor ki zaten app falan da koyulmuyor font.direkt olarak c de systemde fonts die bir dosyada oluyor...

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
bozkurt10 e çözüm ne biliyormusun?

blackinci

blackinci

Üye
bu programı yukle bu program bizzat ben düzenledim için rahat olsun
pro seni yonlendirecek merak etme rar şifresi likte yazıyo

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler-hoşgeldin .

sublieutenant

sublieutenant

Üye
nazy' Alıntı:
font remove programını kullan

eee ewet yani bu programı yükle c:fonts klasörünün içindeki gdr dosyasını ancak bu pro siler çunku tel onu kullanıyor zaten... bu pro tel kapanana kadar gdr dosyasının görevini üstlenir ... kapanınca işi biter ve z:systemdeki gdr dosyaları aktif hale gelir... ok..

bozkurt10

Üye
volkanik546' Alıntı:
bozkurt10 e çözüm ne biliyormusun?
üzgünüm bende aynı sorunu yaşıyorum bi türlü bulamadım zaten konuyu sen açmasaydın ben açacaktım böyle bir konu:vur: :bilmem:

VARDAR

VARDAR

Üye
arkaşlar fontları programla yüklemenize veya silmenize gerek yok yapmanız gereken sey fexplorer le c/system gir fonts dosyasının adını degiştir ve sil mesela fontssa gibi font yüklemek icinde c/system gir fonts diye dosya ac ve icine fonts at telefonu aç kapa olay bitmistir sormak istediniz başka şeyler varsa yardımcı olurumm

akrepkore

akrepkore

Üye
format at yaww

ugurlu_48570

ugurlu_48570

Üye
teşekkürler VARDAR

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Yanlış yanlış yanlış
Arkadaşlar kusura bakmayın
Kullanılmakta olan bir öğe nasıl silinsin yaa!!!
Bunu silmenin tek ve basit bir yolu var
Bi kere font C: dizinindedir
Fexplorer yardımıyla C: dizinine gir System klasöründeki Fonts klasörünün adını herhangi bir şekilde değiştir ne olduğu farketmez (Maksat telefon bi dahaki açılışta Fonts diye bir klasör bulmasın)
Değiştirdikten sonra teli kapat aç tamamdır
Şimdi o klasörü silebilirsin

Saygılar...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
secondert, sonuçta adını değiştirip sistemi şaşırtmış oluyorsun, yani dizin adı değiştiyse dosya silinebilir ama bu herzaman yapılamaz çünkü bazen telefon bu klasörün adının değişmesine imkan vermez... iyi de bu konu eski, adam telefonu bile değiştirdi, niye yazıyoruz kii?:ehe

desperad0

desperad0

Üye
fxplorer gıbı bır programın varsa gır c ye gır sonra fonts adlı dosyanın ısmını deıstır ve ıcındekı font dosyasını sıl sonra telefonu ac kapa ıs bıtmıstır no problem

hakansant

Üye
:heyo:ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...FONT REMOVE ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK İŞİME YARADI:heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt