Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahh ahh daha ben çaylakken 2 sene önce o uygulama ile başlayım dedim ama daha ilk günden taşa vurmuşum baltayı sonradan anladım bulaşma hiç

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google isteği ve site kuralı

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
akifd

akifd

Üye
slm ustam mübarek Mevlüt kandilinizi kutlar dua ve ibadetlerinizi maxicep ailesiyle birlikte hepimizin kabul ve makbul eylesinslm ustam mübarek Mevlüt kandilinizi kutlar dua ve ibadetlerinizi maxicep ailesiyle birlikte hepimizin kabul ve makbul eylesin

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve asigsasi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Amin

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
akifd

akifd

Üye
ustam bende sizden yardım talep edeceğim nokıa kendi müzikçalarım hafıza kartında ki müzikleri e hafızaya taşıyıp açtığım da hep soru işareti oldu bende müzik çalar dan sildim hepsini sonra kütüphane yenile yaptım yenileniyor yazıyor (diskte boş alan yok yazıyor)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kütüphane yenileme işleminde müzik çalar kendine liste olurşuturyor bunu private klasörleri içinde yapıyor o yüzden 10 mb kadar yer olması lazım hafıza kartında

akifd

akifd

Üye
ustam zaten c d e f bütün hafızalarda en aşagı 250mb yer var defalarca restart attım denedim nafile aman ustam varsa çaresi bir bakı ver hart format atacam valla güvenlik şifremi bizim büyük çoçuk degiştirmiş onuda unutmuş o yüzden atamıyom da ben çok canımı sıkarım bele boş işlere müzik çalar niye çalmıyor dee :))

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
genelde böyle basit sorunlar için flash demem ama sanırım tüm sorunların için flash atmak en kolay ve basit yol olacaktır.

Güvenlik kodun için flash şart hatta dead flash şart ama önemli değil diyorsan ok

ve müzik çalar sorunu için sanırım f (hafıza kartı) yi biçimlendirmen gerekecek içindeki müzikleri ve resimleri ve videoları (sys private ve resource data vs vs klasörleri aktarma) pc ye aktar pc de biçimlendir sonra yedeklerini tekrar karta aktar öyle dene

akifd

akifd

Üye
ah ustam ah ben ne anlarım flashtan falan hack zorluyor beni flashta hiç denemedim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi akşam veya gece müsait olduğunda teamden atalım flashh

akifd

akifd

Üye
nasıl atacağız birde onu öğreneyim inşallah evde bilgisayar var flashtan öğretecek bir ustam olursa onuda yaparız inşallah

akifd

akifd

Üye
teşekkür kardeş tek başına yapacağı mi bilmiyorum bir usta olursa daha kolay olur

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:aman2:

• Beğen
akifd

akifd

Üye