Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
lockercam mı ne vardu kamera uygulaması efekt felan veriyorsun o num türkxesi varmı

SakirtAbiler

SakirtAbiler

Üye
konu güncelmi ?

sailfish

sailfish

Üye
Konu güncelde bakmıyorlar galiba bende istek istedim geri dönmediler

• Beğen
Tepkiler: SakirtAbiler
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Yazmaya devam edin çevrilebilir olanlar tr uygulamalar bölümünde paylaşılır merak etmeyin :)
Etkin çeviri yapan az kişi var

sailfish

sailfish

Üye
symbian_lover kardeş ben tatil girsin paylasım yaparım şu benim uygulama vardı linkteki uygulama vücut geliştirme uygulaması sadece çevirilebilir mi bi bakar mısın çünkü bazıları çevrilmiyormuş

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bakıyorum olursa çevirip paylaşırım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
sailfish

sailfish

Üye
Tmm kardeşim haber bekliyorum

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
MCleaner v2.2.1 uygulamasini En ve Tr'ye çevirebilir misiniz? (ingilizceyi kendim icin talep ediyorum, Tr ise forumdaki arkadaslarimiza)

RSCEditor ne hikmetse çeviri yapmamaya basladi bilgisayarimda.

Ekli dosyalar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
MCleaner v2.2.1 uygulamasini En ve Tr'ye çevirebilir misiniz? (ingilizceyi kendim icin talep ediyorum, Tr ise forumdaki arkadaslarimiza)

RSCEditor ne hikmetse çeviri yapmamaya basladi bilgisayarimda.
İlgileniyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: okankayci, Silinen Üye 14714 ve Silinen Üye 2480407
sailfish

sailfish

Üye
symbian_lover hocam bizim Barbell Gym uygulaması işi ne oldu yapabildiniz miHocam Barbell Gym düzenlenmiyor herhalde bi bakabilir misiniz

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
çevirdim dene ben yükledim kuruldu açıldı S^3te sende dene ona göre konusunu açayım
eline sağlık. yalnız menüler türkçe de benim demek istediğim klavye türkçe olabilir mi? mesela küçük ı yapamıyorum :D ama uygulama sorunsuz calışıyor acabilirsin konu :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Maalesef olmadı bir çözüm bulamadım kusura bakma umutlandırdım :(Uğraştığımı bil ama gerçekten çabaladım :(

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Üst Alt