Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
quick office resmi türkçe değil mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çevirilere devam MaxiPDA (noss_bar) takip ediyorsunuz dimi arkadaşlar boşuna uğraşmıyoruz inşallah

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çevrilip paylaşıldı. Güle güle kullanın.

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]s'a levent kardeşim sana zahmet Şu programıda türkçeye çevirebilirmisin şimdiden çok teşekkürler.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞIM

Attached: panoWallpaperPRO.sis (1.16 MB (Megabyte))panowallpaperpro_102_installer_327290.sis (1.20 MB (Megabyte))
[/SIZE][/COLOR]

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hem sınırlı hem karakter sorunu olacak değmez

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]tamam çok teşekkürler sağolasin[/SIZE][/COLOR]

gevhern

gevhern

Üye
bide mesajlara cevap versen

Nonagram

Üye
abi bu uygulamanın türkçesi var ama saçma sapan çeviriler yapmışlar programa giriyosun heryerde yazılar kutu kutu çıkıyo şuna bi el atsan

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
böyle çin tabanlı uygulamaları pek tavsiye etmiyorum güvenliği kounusnda şühpe duymak gerek

Nonagram

Üye
böyle çin tabanlı uygulamaları pek tavsiye etmiyorum güvenliği kounusnda şühpe duymak gerek
biraz açıklar mısın abi? bu büyük bi şirketin ürünü aynı programı android iosa fln da çıkarmışlar sanırım sen başka bişey kastettin

- - - Eklendi - - -

bide bunu türkçeleştirince her yer kutu kutu oluyo yazıları çözümü var mı?

Nonagram

Üye
neyse yardım etmesende teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yardım etmemek değil bayram dolayısıyla pek giremedim site uygulama çin asıllı olduğu için güvenilmez bir uygulama diyorum çince olduğu için yazım kodlama uymayabilir denemedim hiç

Nonagram

Üye
abi yapamasanda sorun değil :) ilgilendiğin için sağol

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha faydalı uygulama daha popüler olursa hiç düşünmeden yazın yeterki faydalı is yapar bir uygulama olsun çeviri isteğiniz kendinize özel değilde genel bir ihtiyaç olursa daha iyi olur

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Oyun üzerinde çeviri çalışmaların yokmu? :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmadı olmayacaktır oyunla isim olmaz üzgünüm amacım fayda sağlamak oyun zevk işi

Üst Alt