Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA
Sponsorlu Bağlantılar
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ÇaRşI 2387
Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-serisi-python-uygulamalari/smartsis-v2-3-0-s60v3-s60v5-s-3-symbianos9-x-en-520816.html çok makbule geçer
- - - Eklendi - - - bu yoldan bulabilirmisin?
murder_liable
Üye
nereye yazıcagimi bilemedim kusura bakmayın... Benim telde belle yüklü mif uzantıli dosyaları önceden açıyordu şimdi açmıyor yardım edermisiniz.
yazılım destek bölümüne aç konuyu, mıf dosyasını niye açıyorsun benim gibi ikonlarlamı oynıcan
arslanla
Üye
teşekkürler cutetube' u çevirmişsin güzel olmuş. Bir de molome v.2.01(10) i çevirir misin?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
link?
arslanla
Üye
mobilim link veremiyorum. Diğer internet uygulamalarında...
akifd
Üye
[url=http://www.maxicep.com/symbian-3-web-browser-web-tarayicilar/uc-browser-8-5-0-183-symbian-3-signed- (kardeş sana zahmet bu uygulamayı türkçeye çevire bilirmisin şimdiden çok teşekkür)
Senden bir de ben çeviri isteğinde bulunacağım. Sen s^3 kullanıyorsun bunu biliyorum. s60v5 e uygun bir programı türkçeye çevirebilir misin? Eğer yapabilirsen çok güzel olur. Ben linkte atayım. İnşallah yaparsın teşekkürler
face'te fotoğraf paylaşma uygulaması... Ama biraz bekle çünkü hep güncelleme çıkıyor en stabil versiyonu çıkınca tekrar yazarım buraya.
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yok mu adam gibi uygulama önerisi olan çeviri yapayım ama şöyle popüler ve yararlı uygulama olsun abudik gubudik olmasın veya çok az kişinin kullandığı olmasın genele hitap eden olsun bekliyorum arayın beni sıcak saatler sizi bekliyor
arslanla
Üye
Quickoffice pro v.7.01(18) i çevirebilir misin? Ayrıca popülerdir...
- - - Eklendi - - -
Çok popüler olmasa da NSR Reader v.2.00(3) ı çevirir misin? Pdf dosyası okuma uygulaması...