Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
[SPP] SlideUnlock Pro v6.00(0) S^1-S^3 Unsigned.sis ellerinden öper kardeşim ☻

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaşlar bunu unutmadınız değilmi

beklemede arkadaşım özür dilerim beklemeye alıp haber vermediğim için bu yapıda 10 15 uygulama birikti dil dosyası yok herşey exe içinde yeterince düzenlenmiyor tr karakter olmuyor exe içindeki qml dosyalarını dışarı cikartmanin bir yolunu bulmak lazım yoksa exe içinde düzenleme yarım yamalak anlamsız oluyor en uzun süren çeviri qml dir ona da razıyım yeterki bulalım böyle bir araç

---------- Eklendi @ 02:39:23 ---------- Yazıldı @ 02:38:02 ----------

[SPP] SlideUnlock Pro v6.00(0) S^1-S^3 Unsigned.sis ellerinden öper kardeşim ☻

sen bu mesajı yazarken ben yarısını çevirmiştim :) şanslısın

celik1122

Üye
hic birini yüklemiyor sertifika isriyore sorın ne tel hekli ama

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
beklemede arkadaşım özür dilerim beklemeye alıp haber vermediğim için bu yapıda 10 15 uygulama birikti dil dosyası yok herşey exe içinde yeterince düzenlenmiyor tr karakter olmuyor exe içindeki qml dosyalarını dışarı cikartmanin bir yolunu bulmak lazım yoksa exe içinde düzenleme yarım yamalak anlamsız oluyor en uzun süren çeviri qml dir ona da razıyım yeterki bulalım böyle bir araç

---------- Eklendi @ 02:39:23 ---------- Yazıldı @ 02:38:02 ----------

sen bu mesajı yazarken ben yarısını çevirmiştim :) şanslısın

ellerine sağlık sùpersi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
batery monitör gelmiyormu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
batery monitör gelmiyormu :)
Bilmem madnes yapıyorum dedi hala bekliyoruz

(Ha bu arada daha önce belirtiğim gibi bu da aynı uygulama tipinden herşey exe. qml ler exe içine gömülü artık nasıl yapıyorsa bilemiyorum ama çevirdiğini zannetmiyorum keşke ben yanılıyor olsam boşa beklemeyin ben ilk günden umudu kestim gene belki bir umut dedim ama nafile ben 100. uygulamayı çevirip paylaşıcam neredeyse bi batary monitör 3 TR olmadı. şimdi mesaj atsanız cfw ile uğraşıyorum der yan yattı çamura battı öyle oldu böyle oldu falanda filanda :) )

cardanadam

cardanadam

Üye

rica ederim önemli değil olursa güzel olur olmazsada canın sağ olsun uğraşman yeter

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim önemli değil olursa güzel olur olmazsada canın sağ olsun uğraşman yeter[/QUOTE]

Dediğim gibi bunun gibi 20 25 uygulama bekliyor Listesi burada Özellikle yıldızladıklarımı çevirmeyi çok isterdim ama işte...
Çok araştırmak mı lazım araçlar mı bulmak lazım araçların çıkmasını beklemek mı lazım yoksa eksik bilgi bizde mi bilmiyorum. Kimse yardım da etmiyor. Kiminde uygulama istiyorum yarın gönderirim diyor 500 kb lık bir uygulamanın yarını mı var 2 dk sürmez bir download sitesine yüklemek Kimi insanlar var birşeyler biliyor ama kimse adam gibi konu açıp anlatmıyor hep kendilerine saklıyor ne faydasını görecekler bilmiyorum heralde biri yardım konusu açınca hava atmak için yazacak işte böyle insanlarda var neyse en azından uygulamanın adını söylüyorlar ona da şükür :) araştırıp bulmak hep bize kalıyor sanki bir menfaatimiz var bunların hepsi tüm maxicep ailesi için yoksa kimse birşey yapmaya mecbur değil.

Listedeki uygulamalar şuan çevirmeye kalksam yarım yamalak Tr karaktersiz oluyorlar. Exe içindeki qml lere ulaşmanın bir yolunu bulmak lazım bilen varsa en azından kendi için bilgilerini paylaşsın paylaşsın ki yarın öbür gün bunlar ona yol köprü tesis olarak geri dönecektir :)

cardanadam

cardanadam

Üye
rica ederim önemli değil olursa güzel olur olmazsada canın sağ olsun uğraşman yeter

Dediğim gibi bunun gibi 20 25 uygulama bekliyor Listesi burada Özellikle yıldızladıklarımı çevirmeyi çok isterdim ama işte...
Çok araştırmak mı lazım araçlar mı bulmak lazım araçların çıkmasını beklemek mı lazım yoksa eksik bilgi bizde mi bilmiyorum. Kimse yardım da etmiyor. Kiminde uygulama istiyorum yarın gönderirim diyor 500 kb lık bir uygulamanın yarını mı var 2 dk sürmez bir download sitesine yüklemek Kimi insanlar var birşeyler biliyor ama kimse adam gibi konu açıp anlatmıyor hep kendilerine saklıyor ne faydasını görecekler bilmiyorum heralde biri yardım konusu açınca hava atmak için yazacak işte böyle insanlarda var neyse en azından uygulamanın adını söylüyorlar ona da şükür :) araştırıp bulmak hep bize kalıyor sanki bir menfaatimiz var bunların hepsi tüm maxicep ailesi için yoksa kimse birşey yapmaya mecbur değil.

Listedeki uygulamalar şuan çevirmeye kalksam yarım yamalak Tr karaktersiz oluyorlar. Exe içindeki qml lere ulaşmanın bir yolunu bulmak lazım bilen varsa en azından kendi için bilgilerini paylaşsın paylaşsın ki yarın öbür gün bunlar ona yol köprü tesis olarak geri dönecektir :)

[/QUOTE]

sıkma canını allah razı olsun senden çevirdiklerin bile güzel bir bilgim olsa seve seve paylaşırdım ama anlamıyorum bu tip işlerden zaten cepten giriyorum sürekli

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilen biri elbet vardır bekliyorum ve arkaplan da durmadan araştırıyorum. Canım sıkılıyor çevirilemeyen uygulama çıktığı zaman

metenes

Üye
Çalışman için teşekkürler. Ancak bunların tamamı bende sertifika hatası verdi. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursan sevinirim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hack lemen gerek yani bu uygulamalarda sertifika yok telefonlardaki sertifika denetleme sistemini devre disi birakman gerek forumda bir sürü hack konusu var birini yap zor bir iş değil Ok

TheMadness

TheMadness

Üye
battery monitor çevrilince çalışmıyor. Exe unpack yapıp qml almak lazım qt dosyaları

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
danismaz61 posta kutun dolu mesaj alamıyorsun...

danismaz61' Alıntı:
maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/ttpod-extreme-v4-40-0-s-1-s-3-unsigned-125-skins-558069.html suna bakabilir misin türkçesi var ama skinleri yüklü olarak yok bunda güzel skinler var onun için bunun çevrilmesini istedim ilgilenebilirsen sevinirim herkeste yararlanmış olur :)

Çevirmesine çevireyim ama o uygulamanın hep türkçe resmi sürümü çıkıyor beta olduğu için daha çıkmadı birazda büyük bir dil dosyası var uğraşığ çeviririm bir iki hafta içinde resmi TR sürümü çıkar uğraşmayalım bence başka uygulamalar çevirelim

Üst Alt