ersoyoral
Üye
Kardeşim dün çevirinin %90'ını bitirip ara vermiştim. Şimdi kalan kısımları tamamlayacaktım ama nedense dil dosyası bozulmuş![]()
kardeşim senin ilgilenmen yeter
sağolasın yine deKardeşim dün çevirinin %90'ını bitirip ara vermiştim. Şimdi kalan kısımları tamamlayacaktım ama nedense dil dosyası bozulmuş![]()
sağolasın yine dehttp://www.maxicep.com/symbian-3-di...-5-symbian-3-unsigned-628181.html#post4568659 bunu türkçe yapabilirmisin
arkadaşlar bunu unutmadınız değilmi
[SPP] SlideUnlock Pro v6.00(0) S^1-S^3 Unsigned.sis ellerinden öper kardeşim ☻
şanslısınbeklemede arkadaşım özür dilerim beklemeye alıp haber vermediğim için bu yapıda 10 15 uygulama birikti dil dosyası yok herşey exe içinde yeterince düzenlenmiyor tr karakter olmuyor exe içindeki qml dosyalarını dışarı cikartmanin bir yolunu bulmak lazım yoksa exe içinde düzenleme yarım yamalak anlamsız oluyor en uzun süren çeviri qml dir ona da razıyım yeterki bulalım böyle bir araç
---------- Eklendi @ 02:39:23 ---------- Yazıldı @ 02:38:02 ----------
sen bu mesajı yazarken ben yarısını çevirmiştimşanslısın
Bilmem madnes yapıyorum dedi hala bekliyoruzbatery monitör gelmiyormu![]()
)beklemede arkadaşım özür dilerim beklemeye alıp haber vermediğim için bu yapıda 10 15 uygulama birikti dil dosyası yok herşey exe içinde yeterince düzenlenmiyor tr karakter olmuyor exe içindeki qml dosyalarını dışarı cikartmanin bir yolunu bulmak lazım yoksa exe içinde düzenleme yarım yamalak anlamsız oluyor en uzun süren çeviri qml dir ona da razıyım yeterki bulalım böyle bir araç
rica ederim önemli değil olursa güzel olur olmazsada canın sağ olsun uğraşman yeter
araştırıp bulmak hep bize kalıyor sanki bir menfaatimiz var bunların hepsi tüm maxicep ailesi için yoksa kimse birşey yapmaya mecbur değil. 
rica ederim önemli değil olursa güzel olur olmazsada canın sağ olsun uğraşman yeter
araştırıp bulmak hep bize kalıyor sanki bir menfaatimiz var bunların hepsi tüm maxicep ailesi için yoksa kimse birşey yapmaya mecbur değil. 
battery monitor çevrilince çalışmıyor. Exe unpack yapıp qml almak lazım qt dosyaları
yapılacakmı peki

danismaz61' Alıntı:maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/ttpod-extreme-v4-40-0-s-1-s-3-unsigned-125-skins-558069.html suna bakabilir misin türkçesi var ama skinleri yüklü olarak yok bunda güzel skinler var onun için bunun çevrilmesini istedim ilgilenebilirsen sevinirim herkeste yararlanmış olur![]()