Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Onu daha yapmadım. Bu hafta bitiririm.

TheMadness

TheMadness

Üye
Screenlock : sonuç başarısız. Noss çevrilen rscleri atayım bir de sen dene.

Ekli dosyalar

TheMadness

TheMadness

Üye

Otomatik çevirdim ondan olmuş. Çevir tuşuyla sırayla :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
madness batery monitor 3 eskilere göre çok iyi çalışıyor ama yinede arada takıldığı oluyor bu hafta bitirecem demişsin bunu düzeltebilirmisin :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Denerim. Az kaldı yarın bitecek.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
inşallah bende bekliyorum dört gözle :)

Violonist

Üye
http://www.maxicep.com/attachments/114701d1334759976/

swipe unlock 1.01 bu son versiyonu türkçeye çevirir misiniz?

TheMadness

TheMadness

Üye
çevirdim ama bir yerde hata verdi. Exe olduğu için gereksiz satırları da çevirdim galiba

---------- Eklendi @ 19:08:31 ---------- Yazıldı @ 19:08:14 ----------

battery monitor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/attachments/114701d1334759976/

swipe unlock 1.01 bu son versiyonu türkçeye çevirir misiniz?

dediğim gibi artık uygulamalar qml tabanlı buda yeni bir uygulama 17 nisanda çıkmış ok çevirip paylaşırım

dil dosyası içindeki strings.l1 dosyasıdır

Violonist

Üye
teşekkürler aslında ben biraz kurcaladım dil dosyasını bulamamıştım. Ben biraz yapmaya çalışayım

Violonist

Üye
teşekkürler aslında ben biraz kurcaladım dil dosyasını bulamamıştım. Ben biraz yapmaya çalışayım

dediğin dosyadaki kelimeleri tr ye çevirdim. Fakat program telde açılmadı. Sanırım exe ile ya da dll ile bağlı.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse ben çevirip paylaştım sanırım kodlama utf-8 yapmayı unuttun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
çevirdim ama bir yerde hata verdi. Exe olduğu için gereksiz satırları da çevirdim galiba

battery monitor

ne zaman çıkar peki format attım yüklemiyorum öbürünü türkçeyi bekliyorum :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaşım çevirmesine çevireyim ama bi konu başlattım türkçe çeviri nasıl yapılır diye herkezin yapabilmesi için ayrıntılı ve mantığını anlatmaya çalıştığım için biraz uzun sürüyor onu bitireyim tam gaz çeviriye devam edeceğim. imzam da tr nasıl yapılır konu linki mevcut merakın varsa ve müsaitsen çeviriyi kendin deneyebilirsin istersen listede ekli bu uygulama bayağıda popüler bir uygulama yanlış hatırlamıyorsam 300 küsür satır var en temizinden 200 satır çevirirsin onuda google translante yapıyor sen biraz kelime bütünlüğünü toplasan yeter zor iş değil yaparım diyorsan sana yardım ederim

---------- Eklendi @ 00:25:27 ---------- Yazıldı @ 00:24:11 ----------

battery monitor

ben anlamaz bekliyorum türkçesini laf ağızdan çıktı bi kere yaparım dedin ne yap ne et çevir :)

TheMadness

TheMadness

Üye
arkadaşım çevirmesine çevireyim ama bi konu başlattım türkçe çeviri nasıl yapılır diye herkezin yapabilmesi için ayrıntılı ve mantığını anlatmaya çalıştığım için biraz uzun sürüyor onu bitireyim tam gaz çeviriye devam edeceğim. imzam da tr nasıl yapılır konu linki mevcut merakın varsa ve müsaitsen çeviriyi kendin deneyebilirsin istersen listede ekli bu uygulama bayağıda popüler bir uygulama yanlış hatırlamıyorsam 300 küsür satır var en temizinden 200 satır çevirirsin onuda google translante yapıyor sen biraz kelime bütünlüğünü toplasan yeter zor iş değil yaparım diyorsan sana yardım ederim

---------- Eklendi @ 00:25:27 ---------- Yazıldı @ 00:24:11 ----------

ben anlamaz bekliyorum türkçesini laf ağızdan çıktı bi kere yaparım dedin ne yap ne et çevir :)

yaparım ;) bugün tekrar çevireceğim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dört gözle ve heyecanla bekliyorum ve bekliyoruz

Üst Alt