Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Test için yayınlandı. Testten geçerse artık SIGNED :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifka durumunda geçersiz bir dijital imzası var diyor ama önemli değildir inşallah . sertfika ayrıntılarında ünlem işareti yok olacaktır inşallah.

TheMadness

TheMadness

Üye
text clock çevrildi. Onayda symbian^3 widgettan indirebilirsiniz onaylanınca.

fbliaksu

fbliaksu

Üye
Attached: [Ilko Tsenov] myExplorer v1.07(0) Symbian^3 Signed (Retail-OutCast).sis (890.1 KB (Kilobyte)) türkçe ye çevirebilirmisin acaba sana zahmet. Şimdiden teşekkürü borç bilirim...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Attached: [Ilko Tsenov] myExplorer v1.07(0) Symbian^3 Signed (Retail-OutCast).sis (890.1 KB (Kilobyte)) türkçe ye çevirebilirmisin acaba sana zahmet. Şimdiden teşekkürü borç bilirim...

İlk bu uygulama yüzünden Tr çeviriye başladım çok sınırlı sayıda çeviri oluyor 3 4 satır beklettiğim uygulamalar listesinde 1 inci sırada ama hala tam çeviri olayını çözemedim yeni araçlar araştırıyorum bu bide battary monitör 3 ilk işim bunları çevirmek olacaktır

---------- Eklendi @ 18:31:44 ---------- Yazıldı @ 18:30:46 ----------

Denedim süper olmuş eline ve emeğine sağlık

TheMadness

TheMadness

Üye
battery monitor yeni araçlarla tekrar deneniyor.

---------- Eklendi @ 18:42:50 ---------- Yazıldı @ 18:38:23 ----------

battery monitor ayıklandı. yarın yayınlanır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
Beklemeye aldım exe tabanlı çeviri olacak yeni araçlar bulun bana yawww ben mi bulamıyorum anlamadım gitti exe içini düzenleyecek araçlar lazım eski exeler ne güzel unicode ve ut-le idi nerden çıktı bu ASCI yaww

epocid ve petran kullan

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
text lock ta dll çevirdin ve çevirdiğin satırlar ut-le unicode idi onlar zaten çevriliyor epocid dll lerde ve unicode utle kodlarda ise yarıyor ama asci exelerde yaramıyor bu arada ne oldu battary monitör 3 mesajında çevirecegini söyledin bekliyoruz

TheMadness

TheMadness

Üye
text lock ta dll çevirdin ve çevirdiğin satırlar ut-le unicode idi onlar zaten çevriliyor epocid dll lerde ve unicode utle kodlarda ise yarıyor ama asci exelerde yaramıyor bu arada ne oldu battary monitör 3 mesajında çevirecegini söyledin bekliyoruz

Haftasonuna çevireceğim. Çok satır var.

Üst Alt