Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
uygulama tr çevrilemez. çevirmek için web sitesini hackleyip tr çevirmek lazım
uygulama sizin web tarayıcısından farkı yok basit ve tek linke giden tarayıcı ekranından başka bir şey değil dolaştığınız menüler hepsi webte bir sayfa, siz programda dolaştığınızı zannediyorsunuz. aynı maxicep mobil versiyonu gibi düşünün masa üstüne yer imi ekleyin ve açın aradan tarayıcınızın menü tuşlarını kaldırın alın size aynı program sadece program süsü verilmiş bir uygulama html5 in yeni yeni meyvelerinden son qt sürümde bunla ilgili ufak bir uygulama yapmıştım. işin kötü yanı ekranda görünen web adresleri orjinal twiter adresleri değil siz hesabınızı giriyorsunuz. programın web sitesi sizin bilgilenizle orjinal twiter bağlanıyor ordaki bilgileri alıp tekraruygulamaya gönderiyor sizin anlıyacağınız aracılık ediyor.

Siteyi hacklerim diyorsan türkçeleştirme bana ait söz
adam konu açmış uğraşıyor yapıyor siz durmadan aynı program için talep veriyorsunuz adam bu mesajı kaç kere yazacak daha zahmet edip konuyu okuyun :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve Dandanakan92

'Sefer

'Sefer

Üye
Cover Up olmuyor mu yani :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cover Up olmuyor mu yani :)

Olmasına oluyor biraz uğraştırıyor ama sınırlı olması kötü mesela Exit 4 karakter Çıkış 5 karakter ne yazayım ben şimdi ve türkçe karakter ı ş olmuyor hadi ş yerine s gider ama ı nın i olması uyuzuma gidiyor bence oldu mu tam olsun olmadı mı hiç olmasın bence ama illa olsun derseniz birşeyler ayarlarım

TheMadness

TheMadness

Üye
unicode yap türkçe oluyor. Ediz yiğit'ten öğrendim.

TheMadness

TheMadness

Üye
utf8

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ansı de açılıyor değişiklik yapıyorum kaydediyorum sorun yok ı ve ş haricinde ama dediğin gibi utf8 alıp kaydedersem exe komple bozuluyor bir karakter değişiklik yapmasam bile bozuluyor bozulması doğal kodlamayı değiştiriyoruz.

yavuz580

yavuz580

Üye
ÂlLâh Râzı Olsun kardeşim ellerin dert görmesin çevirdiğin programlardan yararlanıyoruz işin güçün rast gelsin inşâAlLâH. Teşekkür ederim bolca.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
muratkara21

muratkara21

Üye
cok tesekkurler Allah razi olsun...
Mumkunse youtube 2.04(10) surumunu cevirirsen cok makbule gecer...
Iyi calismalar.

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
TheMadness

TheMadness

Üye
Textclock decompress edildi. Unicode çeviriliyor. Tester lazım.

TheMadness

TheMadness

Üye
maxipda uygulamaları artık SIGNED olacak. Yarın akşam serrifikayı yolluyorum noss ;)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maxipda uygulamaları artık SIGNED olacak. Yarın akşam serrifikayı yolluyorum noss ;)

Güzel olur üzerinde çalıştığım bir projeydi cer i halletmiştim in imei ile ilişkisini çözmeye çalışıyordum böyle birşey olursa süper olur zaten ingilizce uygulamalar yüzünden isyandayım bu şekilde alayına isyan :)

TheMadness

TheMadness

Üye
yarın bi test yaparız.

Üst Alt