Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sakın kardeş ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BIR IŞ YAPIYORSUN VALLA BEĞEN BUTONUNU BULSAM BEĞENECEĞIM VAZGEÇME DEVAM ET LÜTFEN BENDE MERAKLA UC BROWSERİ BEKLIYORUM ÇOK SAĞOL TEKRARDAN[/SIZE][/COLOR]

bagerhk

Üye
Uygulamalrın linleriyle yazsan çok makbule geçer türkçe çeviri zaten yeteri kadar uğraştırıyor bide uygulama aramakla uğraşmayalım mümkünse uygulamaları deneyipte verin çalışmayan uygulamaları boşa çevirmeyelim
Doğru ama ben bu uygulamaları Telefonda Ovi Mağazada Wi-Fi ile yükledim. Link nasıl ekleyeceğimki? Biliyorum zaten emek veriyorsunuz ama link hakkında ne yapacağımı doğrusu bilmiyorum.

e-cengiz48

Üye
:tşk:

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

Violonist

Üye
www.mediafire.com/?0w2fu6zt21t8goi mümkünmü arkadaşlar. Taylor un cwf sindeki saat widgetidir. (yazıyla yazılmış saat widgeti)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
kardeş uc web yayımlanıyor yazıyor ama bulamadım ?

TheMadness

TheMadness

Üye
İlginç bir kodlaması var. Olmuyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
büyük oranda hallettim ama hala sorun devam ediyo tamamlayınca paylaşıcam

---------- Eklendi @ 01:23:23 ---------- Yazıldı @ 01:20:45 ----------

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Deneme boşuna :) kusura bakmayın pc başında değildim otomatik kapansın diye ayarlamıştım kapanmamış neyse çok uğraştınız mı dll ile dll yapısında karakter eklenemez 4 karaketerse 4 tür 5 karakter yapamazsın ama 3 düşürmüş gibi gösterebilirsin 4. karakteri boşluk yaparak ok neyse uzun ayrıntılı açıklamayı hakan arkadaşa anlattım. o da Hepsini çevirmiş sadece altı ve dokuz ingilizce karşılığı six ve nine yani 1 karakter eksik olduğu için altı yerine Alt dokuz yerine Dkuz gibi kısaltma kullanırsınız.

Dll'yi sil baştan yazacak değiliz heralde :)

Violonist

Üye
aha olacak gibi. Bekliyorum inşallah olur.

akif255

Üye
tweeties v1.40

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama tr çevrilemez. çevirmek için web sitesini hackleyip tr çevirmek lazım
uygulama sizin web tarayıcısından farkı yok basit ve tek linke giden tarayıcı ekranından başka bir şey değil dolaştığınız menüler hepsi webte bir sayfa, siz programda dolaştığınızı zannediyorsunuz. aynı maxicep mobil versiyonu gibi düşünün masa üstüne yer imi ekleyin ve açın aradan tarayıcınızın menü tuşlarını kaldırın alın size aynı program sadece program süsü verilmiş bir uygulama html5 in yeni yeni meyvelerinden son qt sürümde bunla ilgili ufak bir uygulama yapmıştım. işin kötü yanı ekranda görünen web adresleri orjinal twiter adresleri değil siz hesabınızı giriyorsunuz. programın web sitesi sizin bilgilenizle orjinal twiter bağlanıyor ordaki bilgileri alıp tekraruygulamaya gönderiyor sizin anlıyacağınız aracılık ediyor.

Siteyi hacklerim diyorsan türkçeleştirme bana ait söz

askbank

Üye
ellerine sağlık kardesım indiripte teşekkürü çok görenlere yazıklar olsun

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt