Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

piyanist_salih

Üye
Ya arkadaşlar telefonla konuşurken ses değiştiren yani kadın sesi çıkaran program arıyorum acil varsa bilen lütfen söylesin

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
symbian için fishing diary oyunu çıkarmı ?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Tweeties 1.40 Türkçeleştirir misin onu çok kullanıyorum da.. 1.20'den 1.40 a geçtim 1.40 Türkçeleştirebilirsen çok sevinirim şimdikten teşekkürler..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tweeties 1.40 Türkçeleştirir misin onu çok kullanıyorum da.. 1.20'den 1.40 a geçtim 1.40 Türkçeleştirebilirsen çok sevinirim şimdikten teşekkürler..

uygulama tr çevrilemez. çevirmek için web sitesini hackleyip tr çevirmek lazım
:)
uygulama sizin web tarayıcısından farkı yok basit ve tek linke giden tarayıcı ekranından başka bir şey değil dolaştığınız menüler hepsi webte bir sayfa, siz programda dolaştığınızı zannediyorsunuz. aynı maxicep mobil versiyonu gibi düşünün masa üstüne yer imi ekleyin ve açın aradan tarayıcınızın menü tuşlarını kaldırın alın size aynı program sadece program süsü verilmiş bir uygulama html5 in yeni yeni meyvelerinden son qt sürümde bunla ilgili ufak bir uygulama yapmıştım. işin kötü yanı ekranda görünen web adresleri orjinal twiter adresleri değil siz hesabınızı giriyorsunuz. programın web sitesi sizin bilgilenizle orjinal twiter bağlanıyor ordaki bilgileri alıp tekrar uygulamaya gönderiyor sizin anlıyacağınız aracılık ediyor.

Siteyi hacklerim diyorsan türkçeleştirme bana ait söz :)

TheMadness

TheMadness

Üye
screenlock fx türkçeleştirildi. Eve gidince yükleyeceğim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Küçük bir hata var giderilir giderilmez yüklenecek.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
madness bu program üstünde oynayabilirmisin mesela dikey kaydırma gibi ? :)

TheMadness

TheMadness

Üye
madness bu program üstünde oynayabilirmisin mesela dikey kaydırma gibi ? :)

tema ayarlarıyla olabilir denemek lazım. Yarın yayınlanacak türkçesi. Tam türkçe oldu ondan biraz bekleteceğim. Yardımı bile türkçe yaptım :) az kaldı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

tema ayarlarıyla olabilir denemek lazım. Yarın yayınlanacak türkçesi. Tam türkçe oldu ondan biraz bekleteceğim. Yardımı bile türkçe yaptım :) az kaldı
yok ben kullandım proyuda sildim sonra yükleyecem yine türkçe yapman iyi olmuş ama dediğin gibi belki vardır ben kurcaladım temalar falan değişiyodu ama yoktu n8 falan olsa neyse c6da ekran küçük sürüklemede aşağıda olunca zor oluyor biraz slide unlocktaki gibi seçenekler olsa güzel ama sevmiyorum slide unlock cok sarj yiyor bi de güzel calısmıyor bunda o özellik olsa iyi olurdu :)

bagerhk

Üye
1-NetQin Mobile Security-v5.00(62)-S^3-Anna-Belle-Signed-
2-FingerPrint V3.30-
3- Sports Tracking Teknologies v4.22
Uygulamalarını Türkçe yapabilirmisiniz? Çok makbule geçecektir...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Çevirip paylaştım MaxiPDA Türkçe uygulamalar bölümünde

teşekkürler eline sağlık

www.maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/katastrophoslabs-quasarmx-v1-00-106-beta-4-symbian-3-signed-624874.html#post4543710
mümkünse buda

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1-NetQin Mobile Security-v5.00(62)-S^3-Anna-Belle-Signed-
2-FingerPrint V3.30-
3- Sports Tracking Teknologies v4.22
Uygulamalarını Türkçe yapabilirmisiniz? Çok makbule geçecektir...

Uygulamalrın linleriyle yazsan çok makbule geçer türkçe çeviri zaten yeteri kadar uğraştırıyor bide uygulama aramakla uğraşmayalım mümkünse uygulamaları deneyipte verin çalışmayan uygulamaları boşa çevirmeyelim

• Beğen
Tepkiler: ersoyoral
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

teşekkürler eline sağlık

www.maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/katastrophoslabs-quasarmx-v1-00-106-beta-4-symbian-3-signed-624874.html#post4543710
mümkünse buda

baktım uygulamaya yemedi unpack olmuyor dil dosyasıda yok bunun gibi 5 6 uygulama daha var beklemeye aldım yeni araçlar çıkana kadar ok

---------- Eklendi @ 18:43:45 ---------- Yazıldı @ 18:42:30 ----------

listede 5. Sıra öbür arkadaşlara ayıp olmasın ok

'Sefer

'Sefer

Üye
baktım uygulamaya yemedi unpack olmuyor dil dosyasıda yok bunun gibi 5 6 uygulama daha var beklemeye aldım yeni araçlar çıkana kadar ok

---------- Eklendi @ 18:43:45 ---------- Yazıldı @ 18:42:30 ----------

listede 5. Sıra öbür arkadaşlara ayıp olmasın ok

beklerim levent sorun değil :)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
ucweb browseri merakla bekliyorum

Üst Alt