Tweeties 1.40 Türkçeleştirir misin onu çok kullanıyorum da.. 1.20'den 1.40 a geçtim 1.40 Türkçeleştirebilirsen çok sevinirim şimdikten teşekkürler..

madness bu program üstünde oynayabilirmisin mesela dikey kaydırma gibi ?![]()
az kaldıyok ben kullandım proyuda sildim sonra yükleyecem yine türkçe yapman iyi olmuş ama dediğin gibi belki vardır ben kurcaladım temalar falan değişiyodu ama yoktu n8 falan olsa neyse c6da ekran küçük sürüklemede aşağıda olunca zor oluyor biraz slide unlocktaki gibi seçenekler olsa güzel ama sevmiyorum slide unlock cok sarj yiyor bi de güzel calısmıyor bunda o özellik olsa iyi olurdu
tema ayarlarıyla olabilir denemek lazım. Yarın yayınlanacak türkçesi. Tam türkçe oldu ondan biraz bekleteceğim. Yardımı bile türkçe yaptımaz kaldı

www.maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/alexander-fokin-musickey-v1-02-0-s-1-s-3-unsigned-570939.html
bu pro çevirildimi bilmiyorum fakat çevirilmediyse çevirebilir misin?
Çevirip paylaştım MaxiPDA Türkçe uygulamalar bölümünde
1-NetQin Mobile Security-v5.00(62)-S^3-Anna-Belle-Signed-
2-FingerPrint V3.30-
3- Sports Tracking Teknologies v4.22
Uygulamalarını Türkçe yapabilirmisiniz? Çok makbule geçecektir...
teşekkürler eline sağlık
www.maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/katastrophoslabs-quasarmx-v1-00-106-beta-4-symbian-3-signed-624874.html#post4543710
mümkünse buda
baktım uygulamaya yemedi unpack olmuyor dil dosyasıda yok bunun gibi 5 6 uygulama daha var beklemeye aldım yeni araçlar çıkana kadar ok
---------- Eklendi @ 18:43:45 ---------- Yazıldı @ 18:42:30 ----------
listede 5. Sıra öbür arkadaşlara ayıp olmasın ok

Extra Buttons forumda eski versiyonun Türkçe'sini buldum.Bu yeni versiyon Türkçe'sini bulamadım.Rica etsem....
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...uttons-v1-01-0-symbian-3-unsigned-619448.html