Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

mferdi

mferdi

Üye
yahu bu çeviriyi nasıl edecez mantık anladıd ama uygulama olarak görmem lazım resim üstünde levent aga yapmaya ùşeniyosan hesabını ver ben upload yaparım fotoları :D

zaten ben levent ustadan öğrendim emeğine saygı göstermem lazım eğer bugün bir çeviri yapıyosam onun sayesinde eğer sende kafayı bıraz yorarsan yaparsın o yüzden norbar levent saygımdan ismini paylaşıyorum biraz büyük insan gibi düsünürsen anlarsın şu çevirmede kafalar o kadar yoruluyorki yapmadan anlıyamazsın arkadaşım ;)

Knight43

Knight43

Üye
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
zaten ben levent ustadan öğrendim emeğine saygı göstermem lazım eğer bugün bir çeviri yapıyosam onun sayesinde eğer sende kafayı bıraz yorarsan yaparsın o yüzden norbar levent saygımdan ismini paylaşıyorum biraz büyük insan gibi düsünürsen anlarsın şu çevirmede kafalar o kadar yoruluyorki yapmadan anlıyamazsın arkadaşım ;)

doğrudur kardeşim :D İlk önce uygulama olarak görürsem yapmaya çalışacam :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
buyur kardeşim indir kur ve settink yazan yerden ing tıkla ve dil seç aşağıda türk yazar tıkla tamamdır şimdi prodan çık ve tekrar gir şimdi bak keyfine
http://www.dosya.tc/server9/Lbjb5p/Kamerapro.zip.html

Dosya Bulunamadı diyor kardşim :) tekrar yüklersen aynı siteye

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ferdi ne yapacam ben bunu ne işe yarıyor

- - - Eklendi - - -

çok harika bi promuş bu ferdi :D

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
emegıne saglık dostum...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok dostum tam tersi memnun oluyorum mutlu ediyor beni paylaşım yapmanız çeviri yapmanız zaten benim tek amacım uygulamalar çogalsin ha sen ha ben ben takipteyim takıma alacağım ben sizi hep beraber planlı yapacağız paylaşımları

mferdi

mferdi

Üye
yok dostum tam tersi memnun oluyorum mutlu ediyor beni paylaşım yapmanız çeviri yapmanız zaten benim tek amacım uygulamalar çogalsin ha sen ha ben ben takipteyim takıma alacağım ben sizi hep beraber planlı yapacağız paylaşımları
saol usta ya ben pek anlamam elimden geldiğince yapmaya çalısırım takıma girmek yada girmemek o önemli değil sadece paylaşım yaparken siteden atılma korkusuyla cebellesiyordum oda bitti ustam sayende
birde usta ben çevirileri zaten cepten yapıyorum pc den daha kolay

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye

daha güzel olur levent şunu öğreneyim :) ferdi sen ben yaparız planlı bi şekilde
bide akinci var onu da alacagiz biraz daha kurcalayin paylasin ben takiptayim gerekli islemleri yaparim

manolyam63

manolyam63

Üye
saol levent usta cok ıyı seyler yaparız hep beraber...

Akıncı

Akıncı

Üye

daha güzel olur levent şunu öğreneyim :) ferdi sen ben yaparız planlı bi şekilde
bide akinci var onu da alacagiz biraz daha kurcalayin paylasin ben takiptayim gerekli islemleri yaparim

dün bir tane dil dosyasını kabul etmedi bugün deneyeyim bir daha

arslanla

arslanla

Üye
Maxipda kadrosunun genişletilmesi lazım noss_bar artık yetişemiyor özellikle Mesut Aktaş, Akıncı, metyuu katılmalı maxipda ya...

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Maxipda kadrosunun genişletilmesi lazım noss_bar artık yetişemiyor özellikle Mesut Aktaş, Akıncı, metyuu katılmalı maxipda ya...
yorumun için teşekkürler hayırlısı kardeşim :)

Üst Alt