Haber Türkçe "4 Resim 1 Kelime" Oyunu Mağazada! (Güncellendi-23.06.2014)

Canlanalım

7689 değerlendirme

Tepkiler: kesasd
    Konu Sahibi
Yeni özellikler ve yeni bölümler mağazada
@kesasd arkadaşımızın eline sağlık...

Tepkiler: kesasd, OttomaN TigeR ve csH
5 dk
Yeni özellikler ve yeni bölümler mağazada
@kesasd arkadaşımızın eline sağlık...

sabah güncelledim, 5dk önce açtım oyunu ve bitti bu arada özellik derken?? ooo seviye listesine ulaşma gelmişşşş

Tepkiler: bulutsuzgece

kesasd

Üye
"Popüler Ücretsiz" oyunlar listesinde ilk sıradayız

Tepkiler: bulutsuzgece ve ceza87
kaç bölüm eklendi ona göre güncelleyeceğim oyun düşünce ve amaç olarak güzelde 5saatte sonunu getirdiğim tek oyun da bu. Daha önce belirttiğim gibi hem bolum olarak hemde katogori olarak genişletilmel

jepaq

Üye
özellikle eski bölümlerin tekrar oynanabilir olmasını sağladığınız için teşekkürler..
@kesasdseviye listesine erişiliyor ama oyunu bitirdiğimiz zaman eski bölümlere erişemiyoruz. bunu düzeltirseniz iyi olur..yeni bolumler gelene kadar eskileriyle oyalanırdık
@kesasd

kesasd

Üye

Şuan teknik bir sorundan dolayı kaynak kodlarımızı kaybetmiştik. Yoğun çabalar sonucu kurtarabildim. İlgili sorun zaten düzeltilmişti ama henüz yayınlanmamıştı. Geribildiriminiz için teşekkürler

Tepkiler: bulutsuzgece
Ooh yapımcısı burdayken Bi açıklık getırsın nasıl oynanıor ilk lwldeyım bşe anlamadım

PTT İle GönderiLdi

abi ozamn bu çok kitap okuyanlar için ben bazen kurtçe bazen tukce konustum için turkcem okadar iyi deıl : )

62.Bölümü söylermisiniz ya bulamadım ?

Konu Sahibi
Oyuna güncelleme geldi

Akhtoher

Üye
Oyun çok eğlenceli

mk148a

Üye
Başarılar ve tebrik ederim dostum, windowslu telefonum olunca deneyeceğim şimdilik sybianla idare ediyoruz