• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Türkan şoray sultan mix bayılacaksınız süper

Sponsorlu Bağlantılar

kabasakalist

kabasakalist

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar bulduğunuza sevindim ayrıca ilk mesajlarınız

--------------- Ekleme ---------------

belki de şarkı için üye olmuşsunuzdur ama bence sadece şarkı için değil herşey için üye olun çünkü çok geniş bir içerik maxicep :) tavsiye edeiyorum yani

f@tih_28

Üye
valla ne denir bravo.emeklerine sağlık kardeşim.. :yuru

acheron_6161

Üye
ellerine saglik
:yuru:yuru:yuru

kabasakalist

kabasakalist

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş sevindim bulduğuna şarkıyı

rapstar_106

Üye
indirdim ama acamadım yardımcı olabilecek kimse warmı:s

roles

Üye
bende indirdim fakat açamıyorum yardımcı olabilir misiniz??:(

safakk34

safakk34

Üye
evet ya çok güzel tşk

rardan çıkartıp açıcaksınız arkadaşlar onudamı yapamıyosunuz

kabasakalist

kabasakalist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim beğenmeniz beni de sevindirir

ayabakan22

Üye
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

farukc

farukc

Üye
Ben begenmedim. Hatta dus kirikligina ugradim. Iyi bir parca bekliyordum. Mix denince aslinda iyi parca beklemek de hata. Cunku genelde aslindan cok uzak, karmakarisik, ve yan melodilerle dinleyiciyi oyalayan parcalara rastliyoruz. Ben aslinda bu parcanin "Ne Olacak Simdi" filmindeki halinin orjinalini ariyordum ama ilk Sultan adli filmde kullanilmis (film muzigi olarak). O nedenle bakmistim. Anlasilan aramaya devam edecegim...

( Ben de sarki icin uye olmustum... :) Belki de ondan hayal kirikligina ugradim bu kadar)

Evet arayan buluyormus... Ben de bir iyilik yapayim.
Sultan filminin asil muzigi (Cahit Berkay):

Eglenceli olan muzik; Ne Olacak Simdi filminin muzigi:

Ve yine meraklilarina filmi indirebilecekleri baglantilari gonderiyorum -Ustalara Saygi Kusagi- filmlerinden sayilir. Kult bir filmdir. "Ne Olacak Simdi (1979)":

Iyi dinlemeler, iyi seyirler...

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
sen ne diyorsun be adam, ne müziği olduğu belli ilk çıktığında çok aranıyordu ve ben o zaman paylaşmıştım yani ender bir parçaydı şimdisen kalkmış reklam yapıyorsun utanmadan seninle uğraşamam
eleştirin sağol bu arada
(kabasakalist)

onderbilge

Üye
çok güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık :nono:

farukc

farukc

Üye
sen ne diyorsun be adam
Esas sen ne diyorsun?
ne müziği olduğu belli
Ben ne bileyim dinlemis olmam mi gerekiyor? Ben ne demisim orda yaziyor. Daha once dinlememistim. Bu da mesajimdan belli zaten. Begenmedim diyorum. Bunu niye sahsi algiladigini da anlamiyorum. Cok alingansin heralde.
ilk çıktığında çok aranıyordu
Ben bilmiyorum ne zaman cikti ne kadar araniyor... Ben dinledim ve begenmedim dedim hepsi bu.
ben o zaman paylaşmıştım
Biliyorum bu konuyu senin paylasimla actigini gecen sene attigin gozukuyor mesaji. Onu biliyorum zaten.
ender bir parçaydı
Merak etme simdi de ender.
kalkmış reklam yapıyorsun utanmadan
Iste simdi asil meseleye geldik dostum. Benim attigim linkleri bi ara bakalim. Icerigine baktin mi? Dinledin mi? Ben seninle ayni parcayi atmadim. Laf ederken bi dusun. Be adam diye soze baslarken destur cekeceksin. Bos konusma. Utandiririm seni. Terbiyeli konus burasi internet ortami mesajlari herkes okuyor. Kimin gercekte kim oldugu belli degil. Seviyeli olalim. Bunu herkes hakediyor.
seninle uğraşamam
Bence de.

Doğan

Üye
güzelmiş teşekkürler dostum :)

baltazar900

Üye
bende beğenmedim...

siz mix dinlememişsiniz...

girinde mix nasıl oluyor görün

sevda_yorgunu

Üye
emegine saglık kardesim tsk ederim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

turquoise33

Üye
olay bu ya harika olmuş thanks...

yorgun19x

Üye
uzun zamandır arıyodum 1 kere arabada dinledim hoşuma gitmişti.böyle şarkılar ne diye aranır yazmadığım şey kalmadı zor dimi bulmak :D

em1ne

Üye
çok güzelmiş emeğine sağlık

Üst Alt