Türk Yıldızları 3D [Ben Yaptım]

messevim

Üye
kesinlikle katılıyorum.

bi dovmedin adami

GreaTH

Üye

Sen yapta görelim Bakalım . Ayrıca Sana Zorla Oyunu Yuklettirmiyor Git Telefonuna Para eden Oyun indirde Ses Kes kimsenin emeğinede LagaLuga Yapma

Son düzenleme:

Sen yapta görelim Bakalım . Ayrıca Sana Zorla Oyunu Yuklettirmiyor Git Telefonuna Para eden Oyun indirde Ses Kes kimsenin emeğinede LagaLuga Yapma
emek vermek caba isder azim isder birşey yapılacaksa ortaya güzel birşey konmalı beyenen indirsin neo ne zoruna gitdi beyenen teşekkür ederim diye biliyorsa beyenmiyende olumsuz eleştirisini yapa bilir nasıl beyeniyi hoş karşılıyorsa eleştiriye karşılamalı sen kes oyununu oyna avkatlık yapma her kaliteli oyunda paralı sanma cok kalıteli oyunları ücretsiz oynabilirsin yalamalık yapma bana bulaşma fazla işine bak
bi dovmedin adami
ben bıraz sivri dilliyim eger beyenseydim gercekten bu sivri sözlerimin 2 katı överdim ama gercek içimden geldigi gibi konusdum

Son düzenleme:
Sizde Assassin's Creed gibi bir oyun bekliyorsunuz herhalde. Oyunu kendi alanına göre değerlendirin. Direkt hakaretlere boğmak cahillere yakışan bir şeydir.

Polymath

Üye

Kendin beceriksizsin diye millete ne laf yapıyorsun. ADam bununla başlamassa daha iyiye nasıl gidebilir ? Destek olacağınıza köstek oluyorsunuz. Yazıklar olsun. Sizin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor.

Bu arada oyunu yapan arkadaşım eline sağlık. Böyle böyle kendini geliştirirsin umarım

Tepkiler: exoseel ve Albatros Suvarisi
Ellerine sağlık bir yerden başlamak lazım. İlk uygulama için gayet iyi teşekkürler.

exoseel

Üye
    Konu Sahibi
Destek olup anlayışla karşılayanlara teşekkür ederim. Köstek olanlar da keşke bir şeyler üretse....

Tepkiler: Sortlu_kral, NextWorld ve Albatros Suvarisi