Türk Yapımı Yarış Oyunu Geliyor; Limit!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Türk Yapımı Yarış Oyunu Geliyor; Limit!
Hep onlar yapacak, biz oynayacak değiliz ya. Artık bizim de arenaya çıkma vaktimiz geldi. Gelişen oyun endüstrisi aramızdan bu işe hevesli oyun yapımcılarını da yavaş yavaş çıkarıyor. İşte karşınızda bağımsız bir Türk oyun ekibi olan Panaroma'dan bir yarış oyunu projesi; Limit!

"Kendi sınırlarını çiz" sloganıyla yapım aşamasındaki Limit, 4 aydır geliştiriliyor. Yani çok taze bir proje. Panaroma ekibi oyun ile ilgili gelişmeleri kendi sayfalarından takipçileriyle paylaşmaya özen gösteriyorlar. Oyun içi birçok ekran görüntüsü yayınlayan ekip, yapımın hızlı bir biçimde devam ettiğini vurguluyor. Panaroma'nın yalnızca 6 kişilik bir ekip ile bu yolu kat etmeye çalıştığını da belirtelim.

Unity3 oyun motoruyla geliştirilen oyunun yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdilik oyunun çıkış tarihi belirsiz. Bu ekibin sizden desteğe ve güzel yorumlara ihtiyacı var. Kendilerine Facebook sayfalarından ulaşarak Limit ile ilgili son saniye gelişmelerini yakından takip edebilirsiniz. Facebook sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Resimler qözükmüyo yoksa ben mi qöremiyom :ehe

NeoV

Üye
Gözükmüyor. Aman hızlı yapmasınlar yavaş yapsınlar kaliteli yapsınlar. Birde çakma isim takmasınlar. :D

u_cosar

u_cosar

Üye
resimlerde sorun var

fayzteck

fayzteck

Üye
Sayfadan fotolara bakıyorumda güzel gibi :D

India

India

Üye
    Konu Sahibi
resimler bende görünüyor :hmmm

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Görseller baya etkileyici :) bakalım oyunu beğenecek miyiz

Mert045

Mert045

Üye

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Omg işte ilk denemede süper bi oyun cıkarmışlar :oke:

SHS

SHS

Üye
limitleri zorlamasınlar :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi kaç tane fotoğraf çok etkiledi. Onların dışındakiler kötü gözüküyor. Yine de tebrikler :)

createemir

Üye
Çok eskidende vardı bu oyunun haberi. Artık oyuna noldu bilmiyorum.

EniquE

EniquE

Üye
Oyuna Lafım Yokta Yapılan Yorumlar İnsanı Çileden Cıkartıyor Arkadaş :off:Biri Yazmış Ben Tanıyorum Teki Yazmış Cry Engine Ne Güne Duruyo Bunları Islak Meşe Odunuyla Doveceksin Şu Yoruma Bak = Bencede Güzel Deil
  • kaliteli oyun oynuyanlar oynamaz bunu oynuyamaz zaten sıkar sırf türk die oynucak deilim ya =
    Bunlar İnsani Dinden İmandan Cıkartır Birak Hocam Müdehale Etme Yaa
    :gun1:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
bence iyi bisey cikacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt