devamı var ... koydumraton yazınca fare çıkıyor :?
Ratonhnhaké:ton bu orjinal adı yazabiliyosan sn yaz 
kızılderili la odevamı var ... koydumRatonhnhaké:ton bu orjinal adı yazabiliyosan sn yaz
![]()
aynn kızılderilial ozaman
kızılderili la o
kızılderililer türktür derler deme sakın
adam oyunda da amerikayı savunuyo 

aynn @tuna200 Nomad i tanıyor musunNomad ı koyun o türkçe biliyo![]()

altair yazınca çıkanı koyacaktın sn ezio yu koymuşsunla hangisini koyim dediğin selçukluluyu koydum ital mal diyon
bu snnkihepsi birbirinden kötü -_-profil foto -_-Nomad yaz o gerçek iyi yada prophet,Doktor rosental oda güzel![]()
bu fotonu seriye bağlayıp daha da uzatsana tam şekil olurhepsi birbirinden kötü -_-profil foto -_-

al sana hem selçuklulu hem snn şimdiki italyan hem de arka tarafta istanbulhepsi birbirinden kötü -_-profil foto -_-
eyvallaah imza ayarlıyorum bitince yazarımal sana hem selçuklulu hem snn şimdiki italyan hem de arka tarafta istanbul
bittiii ayarları tam bilmiyom ama :?Öncelikler konuyu hortlattığın için sağol unutmuşumM&B warbandda map nasıl yapılıyor?
map için map editör felan var ben şuan Diriliş Ertuğrul modu yapıyorum Warbanda az çok bilirim sor sen 
Warband üzerine değil mount blade 1.110 üzerine kuracaksın haritayı internette araştır taleworldse bak dersleri çokBen ARB_not_texture hatası alıyorum. Çozüm bulamadım.