türk ve dünya tarihi bölümü hakkında / konu açmadan önce okuyunuz

Sponsorlu Bağlantılar

thebora

Üye
    Konu Sahibi
türk ve dünya tarihi bölümü hakkında / konu açmadan önce okuyunuz
zamanında bu bölümü,üye arkadaşların,tarihin bazı konuları hakkında bilgi sahibi olabilmesi,öğrenci arkadaşlara kronolojik bilgi sağlayabilmesi,,resimlerle ve ''gerçek''bilgilerle üye arkadaşları bilgi sahibi yapabilmek için geliştirmiş ve düzenlemiştik.
ama ne yazıkki bu bölümün kıssa ve masallarla doldurumuş olduğunu bugün üzüntü ile gördüm.Umarım bu bölüme gereken değer ve itina gösterilir,böylece üye arkadaşlar,öğrenci kardeşler tekrar ''gerçek''bilgilere kolay yoldan ulaşabilirler.

sevgiler
Thebora

Ozan

Ozan

Admin
Kesinlikle haklısın, burada mesaj yazacak arkadasların bu söylediklerini göz önüne alması gerekiyor.
Bir süre herkesin görmesi için, bu bölümün üst konusu kalsın :bilmem:

thebora

Üye
    Konu Sahibi
duyarlılığın ve değer verdiğin için teşekkür ederim
ayrıca arkadaşlar konu açmadan önce bir kontrol etseler çok iyi olucak bazı konular bikaç defa açılmış

kurt bey

kurt bey

Üye
Türk ve Dünya Tarihi bölümünde sadece kronolojik tarih bilgisine yer verme düşüncesi ve anlatılan destanları "masal" diye nitelendirmen beni çok üzdü arkaşım. Unutmaki Türk milleti Tarih boyunca verdiği bütün mücadelelerde hep akla mantığa aykırı işler başararak muzaffer olmuştur. Tıpkı bir gecede 100.000 askerin başbuğ Mustafa Kemal önderliğinde yer değiştirmesi gibi. Bazı sözler vardıki tutarsızca hesap etmeden dökülür dudaklardan nereye varacağını bilmeden. TÜRK tarihini masal diye nitelendirmen senin manevi değerlernin nekadar güçlü olduğunuda gösterir. Yanlış çok yanlış.

Altun.

Altun.

Üye
o zaman bu kısmın bir sistemem bağlanması gerek bu kadar itina istenyrsa.

thebora

Üye
    Konu Sahibi
tarih bir bilimdir,matematik gibi,astronomi gibi...ve bilimde masallara yer yoktur...yıllarca araştırdım,okudum,gezdim,gördüm.Bir tek sizmi vatanseversiniz?araştırmıyorsunuz,körükörüne inanıyorsunuz sadece size anlatılanlara.
benim masal dediğim şeyler türk tarihi değil,anlatılan efsanelerdir.isterseniz önce bir okuduğunuzu yorumlamayı öğrenin??

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

schumici

schumici

Üye
doğru diyosun birader buraya gerekli özen gösterilmeli

Üst Alt