Türk Telekom’dan Tarifene Göre Asus Memo Pad 7.00 HD Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türk Telekom’dan Tarifene Göre Asus Memo Pad 7.00 HD Kampanyası
Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom avantajlı cihaz kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Asus Memo Pad 7.00 HD tarifenize göre değişen 24 aylık taksit seçenekleri ile Türk Telekom’da.

30 Nisan 2014 (stoklarla sınırlı olacak şekilde) tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyen şirketlerin Türk Telekom Kurumsal Satış Noktalarına başvurmaları gereklidir.

Kampanya Koşul Ve Kısıtları ;

Teklifin Başvuru Dönemi: 17.12.2013 – 30.04.2014


Teklifin Koşulları;

a) Türk Telekom’un gerçek veya tüzel kişi yeni veya mevcut telefon hizmeti abonesi olmak,

b) Kampanya’dan yararlanan hattın son 3 (üç) aydır faturasını düzenli olarak ödüyor olmak,

c) Şüpheli alacaklı listesinde olmamak,

d) Bulunduğu tarifeden Fiks Hatt, Klasikhatt, Konuşkanhatt, Standarthatt ve Ev avantaj 100,200,300,600, Akşam, Özgür ve Uzun tarifelerinden Esnaf tarifelerine veya İş avantaj Her yöne tarifelerine geçiş yapmak veya İş avantaj Her yöne veya Esnaf Avantaj tarifelerinde bulunmak veya İş avantaj Her yöne veya Esnaf Avantaj tarife paketleri içinde bir üst tarifeye geçmek ya da İş avantaj Her yöne veya Esnaf Avantaj tarife paketlerinde yeni abone olmak,

e) Kampanya kapsamında belirlenen Ürün Bedeli’ni Tahhütname’nin imzalandığı tarihten itibaren/eğer tarife geçişi söz konusu ise Tahhütname’nin imzalanmasını müteakip ilgili iş emrinin tamamlandığı tarihten itibaren 24 (yirmi dört) ay boyunca her ay taksitle ödemek.

f) 24 aylık Taksit Süresi tamamlanmadan Kampanya’dan her hangi bir nedenle çıkması durumunda, Ürün’e ilişkin olarak herhangi bir taksit ödemesi yapmadı ise Ürün’ün Piyasa Bedeli’ni, Ürün’e ilişkin olarak ödemesini yaptığı taksitler söz konusu ise Ürün’ün Piyasa Bedeli’nden ödemesi yapılan taksit tutarının çıkarılmasıyla kalan meblağı tek seferde Türk Telekom’a ödemeyi taahhüt etmek.

g) Kampanya başlangıç tarihi ile bitiş tarihleri arasında Türk Telekom bayi veya ofislerine başvurmak.

f)Damga vergisi Abone tarafından karşılanacak olup, sadece bir defaya mahsus olmak üzere Abone’nin ilk faturasına yansıtılacaktır. Abone’nin bulunduğu tarifeye göre ilk faturasına yansıtılacak damga vergisi tutarı değişkenlik gösterecektir. Abone’nin kanun hükümleriyle damga vergisinden muaf olması durumunda ise, damga vergisi Türk Telekom tarafından karşılanacaktır.
 


Üst Alt