Türk Telekom ve Vodafone'dan Ortak Alt Yapı Atağı

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Türk Telekom ve Vodafone'dan Ortak Alt Yapı Atağı
Türk Telekom ve Vodafone mobil haberleşme altyapısı olmayan yerlere hizmet götürmek ve bu konuda altyapı kurmak için ortak teklif verdi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı önderliğinde, Evrensel Hizmet Fonu kapsamında mobil haberleşme altyapısı olmayan 1.472 yerleşim yerine bu hizmetin götürülmesi için ihale düzenlendi. Türk Telekom ve Vodafone ihaleye ortak teklif sunarak, görevlendirilmeleri halinde birlikte bu altyapı çalışmasını gerçekleştirmek amacıyla ilk adımı attı.

Proje kapsamında, Türk Telekom ve Vodafone yapılacak işlere özgü olarak yüzde 51 Türk Telekom, yüzde 49 Vodafone paya sahip olmak üzere bir iş ortaklığı kurulacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından mobil haberleşme altyapısı olmayan 1.472 yerleşim yerine bu hizmetin götürülmesi için 13 Mart tarihinde yapılan ihaleye, Türk Telekom ve Vodafone birlikte katıldı. İhalede en iyi teklifi Türk Telekom ve Vodafone verdi.Türk Telekom ve Vodafone, Bakanlığın önderliğinde hayata geçirilen bu proje için birlikte hareket edecekler.
Kaynak linki Türk Telekom ve Vodafone'dan Ortak Alt Yapı Atağı
 


Üst Alt